Videó

A Hét 7enéje
BT - The Fast and the Furious theme

A "Halálos Iramban" filmsorozat első részének legszebb betétdalával szeretnék emléket állítani Paul Walkernek, aki Brian O'Connert, az illegális utcai autóversenyzővé vedlett nyomozót alakította. Tegnap, november 30-án 40 évesen elhunyt egy végzetes autóbalesetben, és a sors iróniája, hogy bár nem ő vezetett, egy utcai verseny- autónak minősülő Porschéban lelte halálát. - by adeeboy

Még több videó

Utolsó kommentek

Fityisz.com - BetekintŐ

2012. február 02. csütörtök 08:00

Ha nem drágul, akkor...?

Írta:

A tegnapi napon csökkent az üzemanyagok ára, konkrét számokban kifejezve a benzin öt, a gázolaj pedig nyolc forinttal. De mivel ez nem az esti híradó, de még csak nem is a www.holtankoljak.hu, ezért ennyi legyen elég a számosított hírérték-szerű megközelítésből. A lényeg az, hogy az esemény több szempontból is elgondolkodtatott engem.

2011. szeptember 22. csütörtök 12:13

Munkánk és amit ér

Írta:

Bár tegnap este láttam egy filmet, ami még ráadásul tetszett is, ennek ellenére eheti cikkem mégsem filmes témájú lesz. Ugyanis, miután ma este nyolcra hulla fáradtan hazaértem az egész napi nehéz fizikai munkából, nincs erőm és energiám nekiállni és egy olyan cikket megírni, amitől nemhogy esetleges olvasóim, de elsősorban még én magam is elvárok egy bizonyos terjedelmet, átgondoltságot, kidolgozottságot, mondanivalót, tartalmat. Egy szóval minőséget, vagy ha úgy tetszik színvonalat.
Mindezek helyett ezúttal inkább egy olyan témáról írnék pár szót, amely téma eleve szomorú, hogy létezik, és amely témában véleményem szerint - megint csak sajnálatos módon - minden ember érintett volt, van, vagy lesz valamikor. Ez pedig az a jelenség illetve életérzés, amikor az ember munkáját - legyen az bármiféle is - nem értékelik.

2011. szeptember 08. csütörtök 08:00

A változás szele

Írta:

változásKivétel nélkül minden ember életében eljönnek olyan pillanatok (kinek több, kinek kevesebb), amikor egy nagyobb dolog megváltozik az életükben. Egy olyan dolog, aminek a megváltozása mérföldkőnek számít, vagy azért mert az a bizonyos dolog nagy jelentőséggel bírt, vagy azért mert időben hosszan elnyúlt, netalántán mindkettő egyszerre.

Vezérfonal: Életünk számtalan területén találkozhatunk igazságtalanságokkal. Véltekkel vagy valósakkal. A megítélést nehezíti a médián, felvett társadalmi szokásokon keresztül életünkbe szivárgó, sokszor csak sugallt elvárásrendszer. A cikksorozat különböző témákat próbál megkóstolni, az abszolút igazság keresésének és megtalálásának célja nélkül, akarva-akaratlan sztereotípiák és általánosítások felhasználásával.

Az első rész a magas nők misztikumát vizsgálja.

Programajánló