Videó

A Hét 7enéje
BT - The Fast and the Furious theme

A "Halálos Iramban" filmsorozat első részének legszebb betétdalával szeretnék emléket állítani Paul Walkernek, aki Brian O'Connert, az illegális utcai autóversenyzővé vedlett nyomozót alakította. Tegnap, november 30-án 40 évesen elhunyt egy végzetes autóbalesetben, és a sors iróniája, hogy bár nem ő vezetett, egy utcai verseny- autónak minősülő Porschéban lelte halálát. - by adeeboy

Még több videó

Utolsó kommentek

2015. április 12. vasárnap 10:43

Heppy Ending, Koldusopera, Hangemberek

Írta:  Gergő

A Budapesten élők nem igazán panaszkodhatnak, hiszen egész évben nyüzsgő kulturális élet vár rájuk. A megannyi lehetőség közül kiemelkednek a színházi előadások, hiszen a drámától a komédiáig, a musicaltől a prózáig naponta akár 50 előadás közül is lehet választani. Ezentúl minden héten a budapesti színházak műsorai között böngészünk, hogy ötletet adjunk ahhoz, hogy melyik darabokra lesz érdemes beülni a következő héten.

Április 13. hétfő

Az izraeli származású dráma- és forgatókönyvíró, Anat Gov utolsó műve a Happy Ending című zenés prózai játék. A Belvárosi Színházban látható előadás főhőse egy rajongott színésznő, akit hirtelen próbatétel elé állít az élet. Olyan döntést kell hoznia, amely egészen más természetű, mint hogy melyik szerepet mikor, kivel, milyen rendezésben vállaljon el. Ez a szerep a saját életéről, önérzetéről, bátorságáról szól és pusztán egy dolog múlik őrajta: hogy milyen finálé legyen a végén.

Április 14. kedd

A Koldusoperát az 1928-as berlini ősbemutató óta már többször is bemutatták a Vígszínházban. Bertolt Bercht művét ezúttal a Víg társulata és a Szputnyik Hajózási Társaság közösen állította színpadra. A különleges és szórakoztató előadásban a népszerű világslágerek és a brecht-i humor megjelenése mellett olyan társadalmi kérdésekről esik szó, amelyek elgondolkodtatnak, és újabb kérdéseket vetnek föl.

Április 15. szerda:

A Centrál Színház Pletykafészek című előadása felhőtlen szórakozást kínál. Neil Simon bohózatában New York város alpolgármestere feleségével a tizedik házassági évfordulójukat ünneplik. Érkeznek a szűk baráti kör tagjai, ám a személyzet eltűnt, a feleségnek nyoma veszett és vajon hol lehet maga a nagyszerű barát és gondos férj? A szenzációra mindig éhes, de a botránytól irtózó vendégek kénytelenek szembenézni a valósággal.

Április 16. csütörtök

Csütörtök estére remek szórakozást nyújthat az Anconai szerelmesek című zenés komédia a József Attila Színházban. A déli-olasz város terecskéjén játszódó darab kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Április 17. péntek

A Szeretik a banánt, elvtársak? című monodráma eredetileg a BBC rádiós hangjáték pályázatára íródott, ahol elnyerte a Legjobb Európai Dráma címet 2009-ben. Székely Csaba komikus művét a Játékszínben láthatja a budapesti közönség Sebestyén Aba előadásában. Az előadásban Veres Róbert történetét ismerhetjük meg, ahogy a naiv és ártatlan fiú lassan megérti, mi is történik körülötte.

Április 18. szombat

A Megasztár 3 győztese 2011 óta Magdaléna Rúzsaként áll a Pesti Színház színpadára. Eddig teljesen ismeretlen oldaláról mutatkozik be, őszinte hangon mesél életéről dalokban és történetekben. A nagy slágerek, az új vagy újrafelfedezésre kerülő dalok különleges alkalmat teremtenek arra, hogy a nagyszerű énekesnőt még jobban megismerhessük.

Április 19. vasárnap

Mindenkivel megtörténhetett már, hogy a színpadon játszó színész hangjáról egy világsztár jutott eszébe. Ez a szinkronszínészet velejárója, azonban az Újszínház HangEmberek című előadásában ez különösen aktuális, hiszen a szinkronstúdiók elmúlt 25 évének édes és keserű pillanatait mutatja be a darab, sok iróniával és humorral.

 

Programajánló