Videó

A Hét 7enéje
BT - The Fast and the Furious theme

A "Halálos Iramban" filmsorozat első részének legszebb betétdalával szeretnék emléket állítani Paul Walkernek, aki Brian O'Connert, az illegális utcai autóversenyzővé vedlett nyomozót alakította. Tegnap, november 30-án 40 évesen elhunyt egy végzetes autóbalesetben, és a sors iróniája, hogy bár nem ő vezetett, egy utcai verseny- autónak minősülő Porschéban lelte halálát. - by adeeboy

Még több videó

Utolsó kommentek

Fityisz.com - BetekintŐ

2013. március 01. péntek 10:09

Utazás kiállítás 2013

Írta:

 

Itt a tavasz! Mármint elméletben. Őseink hittek benne, hogy különböző fortélyokkal, esőtánccal, áldozatok bemutatásával hatással tudnak lenni az időjárás alakulására. Van valakinek valami használható ötlete? Ne tartsátok magatokban! Tavaszt akarunk. De gyorsan!

Addig is, amíg a jó idő a szikrázó napsütéssel megérkezik, íme, egy igazán vidító program a hétvégére.

 
2011. szeptember 27. kedd 06:19

Come fly with me

Írta:

Felgyorsult, modern világunkban mindinkább hangsúlyos szerepet kap a repülés és annak különös miliője életünkben. Szinte már mindenkinek van, közvetlenül vagy közvetve, valamilyen tapasztalata és kialakult véleménye a repülőtársaságokról. Ebből a szemszögből azonban még egyet sem láttunk.

2011. június 14. kedd 08:00

Úti cél: Salzburgi Alpok

Írta:

 

 

Úti célom ezúttal a Salzburg melletti kis falu, Pfarrwerfen volt, mely a Tennengebirge nyaralók és kirándulók által oly kedvelt övezetében fekszik. Mint egy meseváros, egy tündérálom. Én csak ámultam és bámultam, hogy ilyen tényleg létezik, ráadásul itt a szomszédban.

2010. szeptember 09. csütörtök 00:01

Úti cél: Hamburg!

Írta:

Hol is kezdjem… Annyi élmény és újdonság kavarog most bennem. Tele vagyok emlékekkel, bánattal és örömmel. Hamburg nagyváros, és mégis valahogy olyan hangulata van, mintha vidéken járnánk. Még a központ is szellős, tele parkkal, és javarészt új épületekkel. Sajnos az igazi régi épületek hiányoznak a látképből, mivel a II. világháború során többször is komoly bombatámadás érte a várost. Viszont Hamburg most él, virul és fejlődik.

Programajánló