Videó

A Hét 7enéje
BT - The Fast and the Furious theme

A "Halálos Iramban" filmsorozat első részének legszebb betétdalával szeretnék emléket állítani Paul Walkernek, aki Brian O'Connert, az illegális utcai autóversenyzővé vedlett nyomozót alakította. Tegnap, november 30-án 40 évesen elhunyt egy végzetes autóbalesetben, és a sors iróniája, hogy bár nem ő vezetett, egy utcai verseny- autónak minősülő Porschéban lelte halálát. - by adeeboy

Még több videó

Utolsó kommentek

Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64
2011. június 14. kedd 08:00

Úti cél: Salzburgi Alpok

Írta: 

Annak ellenére, hogy Ausztria itt van a szomszédban, korábban valahogy sosem volt lehetőségem elmélyedni szépségében. Nem mondom, hogy nem jártam ott, de leginkább csak átutazóban, sietve, volt, hogy sötétben. De most eljött a pillanat! És igen, beleszerettem azokba a hatalmas hegyekbe, a tiszta levegőbe, a katonás rendbe, a zöld fűbe és igazából az egész idilli vidéki életbe.

Úti célom ezúttal a Salzburg melletti kis falu, Pfarrwerfen volt, mely a Tennengebirge nyaralók és kirándulók által oly kedvelt övezetében fekszik. Mint egy meseváros, egy tündérálom. Én csak ámultam és bámultam, hogy ilyen tényleg létezik, ráadásul itt a szomszédban. Salzburg viszonylag jól megközelíthető, odáig autópálya visz, de vonattal sem túl komplikált eljutni. Onnan Pfarrwerfenbe külön buszok indulnak.

A számtalan kirándulási lehetőség mellett több tiszta vizű strand, élménypark és egyéb kellemes időtöltést biztosító kulturális és szórakoztató egység várja az odalátogatókat. Itt található például a világ legnagyobb jégbarlangja, a hét vízimalom, Hohenwerfen vára, a sítörténeti múzeum és a 12. században épült Pfarrkirche, azaz templom is.

Szállás tekintetében itt a családi panziókra számítsunk leginkább, melyek mesés környezetben, hatalmas saját birtokon találhatóak, háziállatokkal és a gyerekeknek kialakított játszóterekkel. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek szórakozási lehetőségeket biztosítanak az esősebb napokra is. Az árak is barátiak. Nekem például egy éjszakára, mesés kilátással, félpanzióval összesen 45 euróért sikerült megszállnom. Szerintem ennyiért tényleg megéri!

 

A továbbiakban pedig helyettem meséljenek inkább a képek és a hegyek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További információkat és kedvcsinálót itt találhattok.

Programajánló