Videó

A Hét 7enéje
BT - The Fast and the Furious theme

A "Halálos Iramban" filmsorozat első részének legszebb betétdalával szeretnék emléket állítani Paul Walkernek, aki Brian O'Connert, az illegális utcai autóversenyzővé vedlett nyomozót alakította. Tegnap, november 30-án 40 évesen elhunyt egy végzetes autóbalesetben, és a sors iróniája, hogy bár nem ő vezetett, egy utcai verseny- autónak minősülő Porschéban lelte halálát. - by adeeboy

Még több videó

Utolsó kommentek

2015. május 20. szerda 07:59

Fishing on Orfű 2015

Írta:  Kitta

Már csak 28-at kell aludni, és indul az idei év egyik legígéretesebb fesztiválja a Fishing on Orfű. Szeretjük, mert nagyjából ez a fesztivál indítja a szezont, szeretjük, mert a helyszín tökéletes és szeretjük, mert itt minden fellépő és minden fesztiválozó otthon érzi magát. Idén is lesznek túrák, amire már lehet jelentkezni, így akinek van kedve egy délutánt Beck Zolival, Lovasival, Szűcs Krisztiánnal vagy Papp Szabival tölteni, az kapkodja magát, mert a helyek, mint minden évben villám gyorsan elfogynak!

Az idei év újdonsága, hogy a szervezők egy vízi színpaddal is készülnek nekünk: A tó felszínén, a part közelségében rögzített színpadon délutánonként ad majd akusztikus mini koncertet az adott nap egy-egy fellépője, amit akár matracokról, a vízből, a színpadot teljesen körbeúszva is hallgathatunk majd. Ha valaki családostul vágna neki a fesztiválnak, annak jó hír, hogy a Borfalu színpad délutáni programsávját kifejezetten gyermekkoncertek töltik majd ki: Palya Bea, Rutkai Bori és a Kaláka zenekar is a legfiatalabb generációnak kedveskedik majd különleges délutáni programjával.

Nem túl jó hír, hogy idén búcsúzik a Subscribe, a HS7 és az Isten háta mögött, de a FOO színpadán még láthatjátok őket. És vannak nagy visszatérők is: Természetesen a Kispál és a Borz-é a nulladik nap, (mint ahogyan az már tavaly is és remélhetőleg minden évben) illetve az Amorf Ördögök. További zenekarokat nem is sorolok, érdemes végig böngészni a részletes programot, amit itt találtok: http://fishingonorfu.hu/program/zenei-program/

Szállás ügyileg nincsenek túl jó hírek, a törzsvendég fesztiválozók már jó előre lestoppolták a helyeket, de érdemes körülnézni a környező falvakban is. Buszjáratok is indulnak majd minden nap Pécs és Orfű között, illetve taxit is igénybe lehet venni: Orfűn belül 1200-1400 Ft-ért, Abaligetre 2300 Ft-ért, Pécsre 5-6000 Ft-ért, de Pécsről akár bicajjal is lehet jönni, hiszen a kiépített kerékpárút már évek óta rendelkezésre áll.

Az idén Június 17-20 között megrendezésre Kerülő Fishing on Orfű 2008 óta létezik, már az első is nagy élmény volt, azóta sok minden változott, de a lényeg a nem: Nem lett tömegfesztivál (amit a szervezők meg is szerettek volna tartani, hiszen a jegyek száma limitált), korosztálytól függetlenül megtalálod a neked való programokat, és megismerheted ezt a csodálatos kis helyet a Mecsek lábánál.

Programajánló