Nyomtatás
2011. szeptember 19., hétfő 06:00

Boldog hétfőt

Írta:

Na szóval múlt héten a mindenkire érvényes wc-n történő ülőmunka végzés során eltöltendő időre vonatkozóan mutattam be egy találmányt, ami remélem minden kedves olvasónak nagy boldogságot okozott.

Ezen a héten ismét maradnék ennél a témakörnél, ami társadalmunk egyik olyan témája, melyről beszélni nemigen illik, azonban mégis életünk legtermészetesebb része, a pisilés.

Sajnos ez a művelet a nőket és férfiakat erőteljesen megkülönbözteti. A férfiak bármikor szinte bárhol lazán, míg a nők körülményesen… eddig. Manapság ez már a múlt. Igenis a nők is tudnak állva pisilni. Csak egy kis segédeszköz  kell hozzá, és már is lehet a piszoárokhoz állni, és megszabadulni a felesleges méreganyagoktól. Zseniális. Kár, hogy nem én találtam ki, pedig néhány évvel ezelőtt egy nőismerősömmel elvitatkoztunk a témán.

És ha már mindannyian állva pisilünk, megtehetjük mindezt a tusolás közben is, ahogy a brazilok ajálnják, és akkor még a környezetet is védjük, vagy akár párunkkal kéz a kézben egy fesztiválon a fára helyezett piszoárba.

Boldog hétfőt, és kellemes hete mindenkinek!

Legfrissebbek a szerzőtől: balazs