Videó

A Hét 7enéje
BT - The Fast and the Furious theme

A "Halálos Iramban" filmsorozat első részének legszebb betétdalával szeretnék emléket állítani Paul Walkernek, aki Brian O'Connert, az illegális utcai autóversenyzővé vedlett nyomozót alakította. Tegnap, november 30-án 40 évesen elhunyt egy végzetes autóbalesetben, és a sors iróniája, hogy bár nem ő vezetett, egy utcai verseny- autónak minősülő Porschéban lelte halálát. - by adeeboy

Még több videó

Utolsó kommentek

2011. március 04. péntek 08:49

Minden hétre 1 ötlet - mit csináljunk márciusban?

Írta: 
Éljen március, a tavasz első hónapja. Elméletileg hamarosan itt a jó idő, rügyeznek a fák, csiripelnek a madarak, gyakorlatban meg majd lesz, ahogy lesz. Az íróasztalunkon bimbózó jácint már melengeti a lelkünket, a hideg, szürke, rövid nappalok által megtépázott jókedvünk regenerálására azonban egy kicsit gyúrnunk kell. Például érdekes programokkal.


Minden hétre 1 ötlet

Március 1. hete


Március 3-6. 10:00 – 18:00 Utazás Kiállítás
Akár tervezünk utazást 2011-ben, akár nem, az Utazás Kiállítás mindenképpen szívmelengető program.
Helyszín: HUNGEXPO Budapest Vásárközpont
Jegy a helyszínen 2000 Ft, online elővételben 1600 Ft
A belépőjegy üdülési csekkel is váltható
Volánbusz Zrt. és MÁV-Start 50%-os menettérti kedvezményt biztosít a kiállításra utazóknak.


Március 2. hete


Március 10. Torkos Csütörtök
A farsangi időszak végét jelentő Húshagyó Kedd, Hamvazó Szerda és Torkos Csütörtök már-már elfeledett magyar népszokását felelevenítendő a Magyar Turizmus Zrt. idén is megszervezi a Torkos Csütörtököt. Az akcióhoz országosan csatlakozó éttermek vállalják, hogy 2011. március 10-én az étel- és italfogyasztásból 50%-os kedvezményt biztosítanak.
Asztalfoglalás erősen ajánlott.


Március 12-15. hosszúhétvége: tökéletes minipihi lehetőség!

Március 3. hete


Március 18 – április 3. Budapesti Tavaszi Fesztivál
Ha már fesztivállal ünnepeljük, akkor már tényleg itt a tavasz, ugye?
A fesztiválnak lesz pár központi helyszíne és programja, de egész Budapest nyüzsögni fog ebben a két hétben, számtalan kísérő rendezvény közül választhatunk. A szervezők még az utolsó simításokat végzik a programbeosztáson, ezért érdemes a programajánló portálokat folyamatosan figyelni.


Március 4. hete


Március 26. Alexandra Filmklub
Az Alexandra Könyváruházak jobbnál jobb programokkal várnak minket. Március 26-án az Alexandra Filmklub szervezésében Henri-Georges Clouzot A félelem bére című filmjét fogják vetíteni, utána pedig Bárdos Csaba vezetésével beszélgetésre, vitára kerül sor.
Helyszín: Alexandra Pódium (1055 Budapest, Nyugati tér 7.)
Kezdés: 18:00
Ingyenes rendezvény.

Március utolsó hete


Március 28-29-30-31. József Attila Színház
Felröppent a hír, hogy az évad végén befejezi munkásságát a József Attila Színház, az ott dolgozó kollégák munkaszerződését nem hosszabbítják meg, az épületre pedig hasznosítási pályázatot ír ki az önkormányzat.
Elképzelhető, hogy az elmúlt félévben telt házas előadásokat produkáló színház idei évada az utolsó, ezért – bár mi nagyon szurkolunk az ellenkezőjéért – használjuk ki a lehetőséget és „színházoljunk” egyet. Persze, ha van még szabad jegy.
Március 28. 19:00 Ikrek, 19:30 Shirley Valentine
Március 29. 19:00 Balfácánt vacsorára!
Március 30. 19:00 Csak kétszer vagy fiatal
Március 31. 19:00 Made in Hungária

Talán így gyorsabban ideér a tavasz!

Programajánló

Ajánló

 • Dunaszeretet
  Dunaszeretet Gyönyörű helyen születtem és nőttem fel (Kecskeméten), semmiért nem cserélném el ezt az élményt. A mai napig imádom a várost, ismerem a Kiskunsági Nemzeti Park minden egyes pipacsát és bogáncsát (név szerint) és hullajtottam egy jókora könnycseppet, amikor a Kecskemét…
 • Tél! Gyere már!
  Tél! Gyere már! Erősen téli hangulatom van, és mindez annak köszönhető, hogy a héten már három olyan filmet láttam, amiben havat lapátoltak, hóembert építettek, vagy a meleg szobából figyelték a hóesést. Eddig tartottam magam, persze az időjárás is sokat segített a téli gondolatokat…
 • Alföld borrégió - Kunsági borvidék
  Több, mint 27000 hektáros területével a Duna-Tisza-közének nagy részét, valamint Jász-Nagykun-Szolnok-megye tiszazugi és jászsági területeit magába foglaló Kunsági borvidék messze a legnagyobb szőlőtermő régiónk.
 • Haszontalan hasznosságok
  Minduntalan képesek azok az ajándékkatalógusok megdöbbenteni, ahol az alapvetően jó és hasznos termékeket sokszor nem csak a felismerhetetlenségig dizájnolják, de gyakran a funkcionalitás és használhatóság teljes elvesztéséig. Erre szedtem most össze egy-két példát, csakis a vidámság jegyében.
 • „There goes another one”
  Bizony, ez a pillanat is eljött. Ki-ki végiggondolhatja, mennyi élményt és emléket sikerült összegyűjtenie az elmúlt három hónapban és lassan itt az ideje azokat belepakolni a ’2011. NYÁR’ feliratú dobozba. Én is ezt teszem épp, ugyanis a tegnap esti zépés…