Videó

A Hét 7enéje
Butthole Surfers - Pepper

Az 1981-ben alakult vicces nevű amerikai rockbanda 1996-os "Electriclarryland" c. leme- zén található ez a dal, mely egyben mindenkori legsikere- sebb kislemezük is és amely eheti zenénk. - by adeeboy

Még több videó

Hirdetések

Hirdetés

Utolsó kommentek

Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64
2010. június 01. kedd, 05:00

Könnyű préda?

Írta:  Ladybird

A mai világban úgy érzem, sokszor felcserélődnek a szerepek. Már nincsenek meg azok a merev szabályok a férfi-nő kapcsolatban, mint régen. A hosszú időn át való udvarlás, a férfiúi lovagiasság és a kezdeményezés egyre ritkábban jellemző az erősebbik nem képviselőire. Ezért nem ritkán a nőnek kell a kezébe vennie az irányítást, ha érzi, ezzel előre mozdíthatja kettőjük viszonyát. Ugyanakkor, ha a nő kezdeményez, sokan azt mondják rá: könnyű préda! Pedig ez egy hatalmas tévedés! Sokszor a nőt nem megszerezni nehéz, hanem megtartani. És attól, hogy a nő teszi meg a kezdő lépéseket, még nem jelenti, hogy mindenre hajlandó, vagy, hogy nem ijed meg a következő lépésnél. Igen. Lehet, hogy furcsán hangzik, de vannak olyanok, akik azért vállalják fel a kockázatot, mert csak addig érzik magukat biztonságban, amíg ők irányítanak. És ha a férfi átveszi a kezdeményező szerepet, akkor könnyen riadót fújnak, és olyan gyorsan visszavonulnak, mintha soha meg sem fordult volna a fejükben bárminemű kapcsolat létesítése. Ezekre a nőkre jellemző lehet egyfajta görcsös próbálkozás, megfelelési kényszer is.

A másik oka annak, ha egy nő átveszi a férfi ezen szerepét, ha alapvetően egy könnyed, játékos, kacér jellem. Ők azok, akiket megkaphatnak a férfiak egy, vagy akár két éjszaka erejéig, de megtartani szinte biztos, hogy nem fogják tudni. Úgy siklanak ki a kezeik közül, mint egy hal. Kérdem én, mi alapján mondják a férfiak ránk, nőkre, hogy könnyű préda? Úgy érzem, azok, akik ilyen kijelentéseket tesznek, nem tudnak egy-két éjszakánál tovább gondolkodni.

Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy nincsenek olyan lányok, akik tényleg ebben a kategóriába tartoznak. Mert sajnos vannak, akik talán az önbizalomhiány miatt, de mindent megtesznek, hogy felkeltsék a nekik tetsző pasi figyelmét, és könnyen kihasználhatóvá válnak. Áldozatok lesznek, miközben a biztonságot keresik. Szerencsére nem minden esetben kell ennek így alakulni, mert vannak rendes srácok, akik nem használják ki a helyzetet, vagy éppen pont ez jön be nekik. Viszont ez a ritkábbik eset. Mert valahogy ezek a lányok mágnesként vonzzák a könnyű egyéjszakás kapcsolatokat keresőket.

Végül hadd említsem meg az utolsó és szerintem az egyik legveszedelmesebb csoportot. A taktikázókat. Akik tudatosan kezdeményeznek. Tudják, mit akarnak és el is érik céljukat. Sosem tudhatod mi lesz a következő lépésük, mert egyszerűen kiszámíthatatlanok. Okosak, és tisztában vannak képességeikkel. Jól ismerik a szabályokat és tudják használni az információs csatornákat. Ha szándékaik őszinték, akkor egy igazi főnyereménnyé válnak. Mellettük sosem lehet unatkozni. Mindig képesek a megújulásra és nem engedik, hogy párjuk hátradőljön a kapcsolatukban. A hódítók, akiket újra meg újra meg kell hódítani. És hogy uraim éppen melyik típussal van dolguk? Azt csak az Ég tudja. Na jó, kis gyakorlattal azért ki lehet találni, mert a reakciók árulkodó jelek, csak figyelni kell. De nekünk hölgyeim nem muszáj megkönnyítenünk helyzetüket. Kell egy kis izgalom mindenkinek!

hozzászólás  

 
0 #3 O. 2011-05-09 08:16
Tök érdekes, hogy ez a téma most megint előjött. Elgondolkoztam Hozé hozzászólásán és arra jutottam, hogy van, amiben igaza van. A fiúk sokszor nem tudnak különbséget tenni a között, hogy egy lány mindenkivel flörtöl és egyben mindenkivel ki is kezd, vagy pedig csak közvetlen a stílusa és mer nyitni mások felé, vagy veszi a lapot.

Ha fiú lennék, valószínűleg engem is zavarna, ha a lány, akit kiszemeltem, mindenkivel ott jópofizna előttem (mögöttem, helyettem)...

Én elég nyitott lánynak tartom magam, ami nagyban megkönnyíti az ismerkedést, mert nem jövök zavarba attól se, ha más jön oda hozzám és akkor sem, ha nekem kell kezdeményezni. Emellett pedig nagyon szeretek csak úgy kötetlenül eldumálgatni az ellenkező neműekkel is, amit viszont sokan sokszor félreértenek. Valószínűleg, mert mi jobban hiszünk a fiú-lány barátságokban, mint Ti...

Egyébként meg szerintem fiúként nem kell ezen stresszelni, mert még az általad 'kacérnak' titulált lányok is igencsak visszavesznek, ha van ki miatt ;)
Idézet
 
 
0 #2 Ladybird 2011-05-06 18:32
Kedves Kommentelő! :)

Szeretnék az írással kapocslatban felmerült apróbb félreértést tisztázni. A kacér lányok alatt nem azt értem, hogy egy este alatt úgymond több srácot is megjárnak, akár 542-t. Egész egyszerűen csak azon lányokat jellemeztem ezzel, akik nem félnek odamenni valakihez egy jó beszélgetés vagy tánc kedvéért. Akik nem kezdenek el feszengeni attól, hogy egy srác megszólította őket. Akik képesek a szavakkal finoman flörtölni. :)
Idézet
 
 
0 #1 Hozé Ármándó 2011-05-05 08:20
Kedves posztoló!

:) A kacér lányok nem véletlenül vonzzák az egy éjszakás hapsikat, hiszen egy "rendes hapsi" lehet hogy nem nézi jó szemmel, hogy még 542 db hapsival kacérkodik a nagy Ő és félelmében lelép : )
Kell önbizalom hiányában nehéz az ilyen típusú hölgyek mellett megmaradni.
Ráadásul, aki keres, az talál - mindig találni "jobbat". Szóval a kacérkodásnak előbb utóbb az a vége hogy talál egy "jobbat" : ) De lehet hogy csak én vagyok borúlátó : )
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Programajánló