Videó

A Hét 7enéje
Butthole Surfers - Pepper

Az 1981-ben alakult vicces nevű amerikai rockbanda 1996-os "Electriclarryland" c. leme- zén található ez a dal, mely egyben mindenkori legsikere- sebb kislemezük is és amely eheti zenénk. - by adeeboy

Még több videó

Hirdetések

Hirdetés

Utolsó kommentek

2010. június 05. szombat, 19:52

Zöld munka?

Írta:  balazs

Manapság nem túl könnyű munkát találni. Bár nem tudom, hogy valaha is könnyű lett volna. Az interneten nagyon sok sztorit lehet olvasni emberekről, akik több hónapon, sőt akár éveken keresztül sem találnak munkát maguknak.

Namármost nemrég egy ismerős blogján olvastam egy történetet, melyben a blogger megpályázott egy állást az egyik legnagyobb olajmultinál, majd pedig, miután túl volt a teszteken, és egyre inkább utána járt a cégnek úgy döntött, hogy bármennyire is jó állást ajánlanának fel neki nem akar egy környezetszennyező cégnél dolgozni.

Az állást végül megnyerte, és ahogy elhatározta úgy vissza is utasította.

 

A hét kérdése ehhez a történethez kapcsolódik. Szóval szerintek jól tette-e, hogy visszautasította az állást?

 

Olvassátok el a bejegyzést itt, és szavazzatok és kommenteljetek lejjebb.

hozzászólás  

 
0 #1 Dinnye 2010-06-11 11:52
Szép dolog, de ez csak addig megy így amíg nincs különösebben tétje a dolognak. Gondolok itt arra, hogy ha már család van, két gyerekkel, lakás bőséges hitellel és a mai helyzetben bármi okból kifolyólag az éppen még kereső felnőttnek mondják azt, hogy bocsánat de nem tudunk tovább alkalmazni, akkor szerintem az ember néha meggyőződése ellenére is elvállal bizonyos munkát. Nem azt mondom, hogy azután onnan fog nyugdíjba menni, de egy átmeneti időre, amíg nem talál mást addig igen is elvállalja a munkát.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Programajánló