Videó

A Hét 7enéje
Butthole Surfers - Pepper

Az 1981-ben alakult vicces nevű amerikai rockbanda 1996-os "Electriclarryland" c. leme- zén található ez a dal, mely egyben mindenkori legsikere- sebb kislemezük is és amely eheti zenénk. - by adeeboy

Még több videó

Hirdetések

Hirdetés

Utolsó kommentek

2011. március 24. csütörtök, 09:00

Mágnes

Írta:  O.

Lehet, hogy már volt itt szó erről, azonban most, hogy jön a tavasz, újra napirendre került egy igen érdekes kérdés. A téma pedig nem más, mint a két ember közötti kémia. Ami ugye olyan, hogy vagy van, vagy nincs.

Az elmúlt hónapok során több ismerősömtől, barátomtól is hallottam olyan esetről, amikor eltűnik két ember között az intimitás. Ez persze, mondhatnánk, teljesen átlagos dolog, hiszen az idő előrehaladtával már ismerjük a másik minden rezdülését, tudjuk, hogy mi lesz a következő mozzanata és nagyon nehéz fenntartani az izgalmat egy kapcsolatban.

Aztán ott van az az elvitathatatlan tény is, hogy az ismeretlen mindig izgalmasabb, és hogy az újdonság varázsához semmi sem fogható.
Azonban mi van akkor, ha két ember között, egy relatív friss kapcsolatban sem tombol már a szenvedély? Mit lehet ilyenkor tenni?  Vagy mi ennek az oka? Kell-e ilyenkor elgondolkodni azon, hogy ami már hibás az elején, lesz-e jobb később is? Vagy csak tudjuk be annak, hogy előbb-utóbb úgyis eljutunk ehhez a szakaszhoz?

Erre a dologra egyáltalán nem tudom, hogy mi a megoldás, de tapasztalataim szerint, ha két ember között döcög a szex, akkor az záros időn belül a végét jelenti a kapcsolatnak. Szerintem irtó nehéz olyan embert találni, aki nem csak az agyadat, hanem a testedet is maximálisan kielégíti és fordítva. Mert hiába édes, drága, jófej a másik és rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amit reméltél egy párkapcsolatban, ha nem egyforma a szexuális igényetek, akkor hosszútávon valószínű, hogy az egyik félre fog menni. Ha meg csak szex van és más semmi, akkor nyilván az is jó átmenetileg egy kis szórakozásnak, de ugye abból meg nem lesz párkapcsolat.

Én hiszek a kémia erejében. Biztos ismeritek Ti is azt az érzést, amikor van egy ember, aki valamiért annyira vonz, hogy ha csak három méteres közeledbe is jön már, olyanok vagytok, mint két baromi nagy mágnes, amit az asztal lapjának két oldalára tettek. Lehet ugyan köztetek bárki, vagy bármi, az a bizonyos vonzalom annyira erős, hogy minden igyekezetetek ellenére valahogy mindig összekerültök.

Az én véleményem szerint kevés ilyen mágnessel találkozunk össze, ami nem felétlenül baj, hiszen az izgalmas együttlétek, meg a nagy lepedőszaggatások akkor is megeshetnek, ha elsőre nem éreztük ezt az elemi vonzalmat. Mert milyen szép igazság is az, hogy a vonzalom utóbb is kialakulhat, ha már megismertük a másikat, hiszen a belső szépség mindenkit kívánatossá tehet. Na jó, majdnem mindenkit.

A barátnőm múltkor fél napon át elmélkedett nekem arról, hogy vajon a belső kisugárzás mitől függ, és hogy ha az van valakinek, akkor azt látja-e mindenki más is, és vajon ugyanolyannak érzékeli-e. Az nyilvánvaló, hogy a szépség relatív. Van, aki szemében a magas, hosszúcombú szőkék a nyerők, mások meg a kis, tömzsi barnákra buknak. Van, akinek a kerek popsi jön be, van, akinek meg a lapos has. Azonban teljesen más tészta a kisugárzás. Ott van például Monica Bellucci, vagy Scarlett Johansson, akik szerintem iszonyatosan szexi nők, pedig nem biztos, hogy feltétlenül hibátlan szépségek. Egyszerűen csak van bennük valami, ami úgy beindítja a másik fantáziáját (és ezeket még mi, nők is megérezzük ám). Vagy ott vannak a kedves, kicsit dúsabb kozmetikus nők is, akikért odavannak a pasik, mert mindig mosolyognak, isteni az illatuk és van bennük valami rém titokzatos. Szóval, szerintem a kisugárzás más téma, ezt sokkal szélesebb körben lehet érzékelni. Ebből ered az is, hogy bizonyos emberek körében annyira szeretünk lenni, mert mindig vidámak, tele vannak élettel, jó rájuk nézni és még jobb élvezni a társaságukat.

Valószínűleg ez a kisugárzás lehet az, amit érzékelünk a másikban, amikor bekapcsol a belső mágnes. És ilyenkor elég csak rágondolni a másikra, egyből beindul az ember fantáziája, a teste elkezd reagálni és egyszerűen muszáj érezni a másikat. Érezni a bőrét, az illatát, a lényét és úgy egyáltalán bemászni az aurájába. És ebben az a legérdekesebb, hogy ez a fajta fizikai vonzalom még 10-20-nagyonsok év után is pont ugyanilyen intenzív. Ha mondjuk, 15 év után összefutsz vele egy házibuliban, elkezd kiszáradni a szád, bedobog a szíved és muszáj hozzáérned. Ilyenkor kezdődik a sündörgés, amikor valahogy minden mondatod kapcsán csökken a távolság közöttetek és aztán végül mindig az a vége, hogy egymáshoz értek. Bárhogy, bármiért, de közelebb hajoltok, egymásnak sugdostok, megfogod a kezét, vagy a lábát, satöbbi, satöbbi. Tudjátok, hogy megy ez.

Nos, most, hogy itt rügyeznek a fák, süt a nap és tombolni kezdenek a hormonok, a férfiaknál beindul a vadászösztön, a nők meg előveszik a mélyre ásott szexis énjüket, és elindul az össznépi társasjáték. Mindenkinek jó szórakozást kívánok hozzá!

Kapcsolódó elemek (címke szerint)

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Programajánló

Ajánló

 • Hiperkamra – avagy a határtalan lehetőségek tárháza

  Egy általam meg nem nevezett tudományos újság szerint az átlagember az agyának mindössze 10%-át használja ki…Számos cikket olvastam arról, hogy ez miért is elkeserítő a számunkra: mert ha a mi kis 10%-unkkal hatalmas, világűrbe küldött masinák landolását akár másodpercre pontosan…

 • Oldtimer Expo 2011. április 15-17.

      Egyáltalán nem értek az autókhoz. Általában csak a funkciójukat értékelem; gyorsan eljutok A pontból B pontba ráadásul úgy, hogy a jellemzően nem kevés csomagomat nem nekem kell cipelni, húzni, tolni, vonszolni. Na, jó. Egy-két csoda után én is…

 • Talpraállás

    Cikkem megírásának elsődleges motivációja, hogy a közelmúltban történt az életemben egy olyan esemény, amely fenekestül felforgatta azt. Szerencsére nem tragédia illetve haláleset, de azért mindenképpen egy olyan jellegű dolog, ami megváltoztatta nemhogy a jelenlegi életemet, de szinte bizton állíthatom,…

 • Budapesti Szilveszter 2011/2012

  Budapesti Szilveszter 2011/2012     Minden évben fejtörést okoz a megfelelő szilveszteri program kiválasztása, ami tökéletesen illeszkedik az éppen aktuális hangulatunkhoz, társaságunkhoz, időjáráshoz és a pénztárcánkhoz. Jól meg kell fontolni, hogyan búcsúztatjuk az óévet és ugrunk át az újesztendőbe. Íme, néhány programjavaslat az…

 • Mozgólépcsőn jobbra tarts

  Bár Budapesten születtem, mégsem mondhatom magam őspestinek. Vidéken nőttem fel, metrót és mozgólépcsőt csak akkor láttam, és akkor használtam, amikor rokonoknál voltam a nagy fővárosban, vagy felugrottunk vásárolni. Meg kell, hogy mondjam nem is tulajdonítottam a mozgólépcsőn való közlekedésnek túl…