×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 64

Print this page
Monday, 09 January 2012 06:37

Boldog Hétfőt!!!

Written by

Eljött az év második hete, túl vagyunk az első munkahetén, lassanként visszatér az élet ismét a normális kerékvágásba, reggeli dugók, rohanások, meló.

Az elmúlt héten összefoglaltuk, hogy mégis milyen lesz 2012 a különböző jóslatok szerint. Most jöjjön a valóság, és honlapunkhoz híven annak is a lehető legpozitívabb oldala. Milyen is lesz 2012 a pihenőnapok szempontjából?

 

Magyarországon összesen évente 8 olyan ünnep van, melyet munkaszüneti napként élhetünk meg, és ünnepelhetünk teljes szívvel.

Ebből idén 7+1, azaz nyolc esik hétköznapra. Ha ehhez hozzátesszük, hogy január 1. vasárnap volt, akkor ebből mi következik? Igen, pontosan az, hogy innentől fogva minden ünnepnap valódi plusz pihenést jelent.

Rögtön jön március 15., ami csütörtök és így egyből négy napos hosszú hétvégén tűzhetjük magunkra kokárdánkat és mehetünk tüntetni ünnepelni.
Majd a következő április 9, húsvét hétfő, amely, mily meglepő valóban hétfő, és remek alkalmat biztosít a locsolás közbeni italozásra, csak vigyázni kell, mert másnap munkanap, és nehogy másnaposan kelljen dolgozni menni.

Ja, hogy május 1. végre kedd? Öröm lesz ünnepelni a munkát 4 nap pihenéssel.
Az egyházi ünnepekben sosem csalódhatunk, május 28. pünkösd hétfő.
Augusztus 20. hétfő, hát ez kicsit felemás, mert ugye kedd munkanap, és a tűzijáték késő este van, hogy lehet így másnap dolgozni menni? Na mindegy ne legyünk telhetetlenek.
Október 23. kedd, ismét kapunk négy napot, lesz idő pihenni.
Egy héttel később November 1 csütörtök. Valóban hosszú hétvége, emlékezhetünk nyugodtan, rohanás nélkül.
Már csak két ünnep van vissza az első a karácsony, egyből 3 nappal, ugyanis hétfőtől szerdáig tart.
Majd jön a plusz 1 a szilveszter és már jövőre az újév, mely hétfő, kedd, tehát 2013 is jól indul.

Kell ennél több, hogy örüljünk az évnek? Na ugye, hogy nem?!

Boldog Hétfőt, és kellemes hetet mindenkinek!

Latest from balazs

Related items