Videó

A Hét 7enéje
Butthole Surfers - Pepper

Az 1981-ben alakult vicces nevű amerikai rockbanda 1996-os "Electriclarryland" c. leme- zén található ez a dal, mely egyben mindenkori legsikere- sebb kislemezük is és amely eheti zenénk. - by adeeboy

Még több videó

Hirdetések

Hirdetés

Utolsó kommentek

2012. január 23. hétfő, 06:00

Boldog Hétfőt!!!

Írta:  balazs

Ugye 2012 egyik legnagyobb újdonsága, hogy nem lehet dohányozni a kocsmákban. A sok siránkozás ellenére a külföldi tapasztalatok alapján tudjuk, hogy mindenki túl fogja álni, a forgalom nem emiatt fog lecsökkeni, mert inni azt ugye kell, és a társaság fontos.

Ha valamelyik kocsmatulajdonos mégis a forgalomcsökkentéstől félne, itt a legújabb japán őrület a SEGA-tól, mellyel garantált a növekedés.

Azt mindig is tudtuk, hogy a japánok kicsit másképp gondolkodnak, mint mi. Ott a manga, a bugyiautomaták, harakiri, és még sorolhatnánk. A legújabb próbálkozás a piszoárba épített számítógépes játék, a Toylet.

A játék zseniális. Célozni kell, egy érzékelő méri a testedet elhagyó vizelet sebességét, mennyiségét, majd ranglistát állít fel.
Micsoda versenyeket lehet majd véghezvinni. Ráadásul egyik játékmódban egymás ellen is lehet játszani, melynek során a képernyőn szumófigurák esnek egymásnak, és a pisi ereje és mennyisége függvényébe győz a jobbik. Jobb mint a Street Fighter.

Másik módban pedig szabadjára engedheti mindenki a fantáziáját, és gyönyörú graffiti rajzokkal kápráztathatja el az utána következőt.

Sajnos a lányoknak kicsit nehézkesebb, de mint tudjuk az állva pisilés számukra sem lehetetlen.

Alig várom már, hogy facebookon megjelenjenek a pontszámok, és akkor már azt is tudni fogjuk, ki mikor, hol, és mennyire ügyesen pisil.

Boldog hétfőt és kellemes hetet mindenkinek!

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Programajánló

Ajánló

 • Karácsonyi nyereményjátékunk eredményhirdetése

         Éééééééééééééééééééééééés végre eljött az eredményhirdetés ideje! Múltkor így oldottuk meg a sorsolást, most egy kicsit egyszerűbben, mert Piri most épp a fehérneműs szekrényben alszik és nem volt kedve segíteni...de a lényeg igazából az, hogy a mai szerencsés…

 • Hat ok arra, hogy örülj annak, hogy jön az ősz.

  Az ősz sajnos sokakban olyan kellemetlen emlékeket ébreszt, amilyen például a szél, a sár, az iskolakezdés, a csupaszodó fák, a megfogyatkozó napsütés. Nem is akarok vitatkozni azzal, hogy az őszben vannak kellemetlen részek. De! Mikor máskor, ha nem most kell…

 • Új év, új kezdet!

  Tegnap olvastam egy nagyon érdekes cikket arról, hogy az emberek többsége ünnepek után szakít a partnerével. Elgondolkoztam, hogy vajon miért is lehet ez.

 • A család, mint a spenót

  Az idei húsvét is eltelt, és ha másért nem is lett volna jó, akkor ismét kiélvezhettünk egy frenetikus hosszú hétvégét. Ahogy az ilyenkor már lenni szokott, ünnepekkor a legtöbben hazamegyünk a családunkhoz. Mivel az utóbbi időben magamhoz képest egész sokat…

 • Mondd, te kit választanál? – politikai versengések 2010-ben

  Háborús időszakot élünk. A plakátok úgy követik egymást halomra, mint összecsapások áldozatai, akikre végül csak a „sajátjaik” emlékeznek. A szokásos négy év gyász után új örökösök bizonygatják a maguk igazát. A versenyzők szíves figyelmét azonban felhívnám a demokrácia csodájára, végül…