Print this page
Monday, 23 January 2012 06:00

Boldog Hétfőt!!!

Written by

Ugye 2012 egyik legnagyobb újdonsága, hogy nem lehet dohányozni a kocsmákban. A sok siránkozás ellenére a külföldi tapasztalatok alapján tudjuk, hogy mindenki túl fogja álni, a forgalom nem emiatt fog lecsökkeni, mert inni azt ugye kell, és a társaság fontos.

Ha valamelyik kocsmatulajdonos mégis a forgalomcsökkentéstől félne, itt a legújabb japán őrület a SEGA-tól, mellyel garantált a növekedés.

Azt mindig is tudtuk, hogy a japánok kicsit másképp gondolkodnak, mint mi. Ott a manga, a bugyiautomaták, harakiri, és még sorolhatnánk. A legújabb próbálkozás a piszoárba épített számítógépes játék, a Toylet.

A játék zseniális. Célozni kell, egy érzékelő méri a testedet elhagyó vizelet sebességét, mennyiségét, majd ranglistát állít fel.
Micsoda versenyeket lehet majd véghezvinni. Ráadásul egyik játékmódban egymás ellen is lehet játszani, melynek során a képernyőn szumófigurák esnek egymásnak, és a pisi ereje és mennyisége függvényébe győz a jobbik. Jobb mint a Street Fighter.

Másik módban pedig szabadjára engedheti mindenki a fantáziáját, és gyönyörú graffiti rajzokkal kápráztathatja el az utána következőt.

Sajnos a lányoknak kicsit nehézkesebb, de mint tudjuk az állva pisilés számukra sem lehetetlen.

Alig várom már, hogy facebookon megjelenjenek a pontszámok, és akkor már azt is tudni fogjuk, ki mikor, hol, és mennyire ügyesen pisil.

Boldog hétfőt és kellemes hetet mindenkinek!

Latest from balazs

Related items