Videó

A Hét 7enéje
Butthole Surfers - Pepper

Az 1981-ben alakult vicces nevű amerikai rockbanda 1996-os "Electriclarryland" c. leme- zén található ez a dal, mely egyben mindenkori legsikere- sebb kislemezük is és amely eheti zenénk. - by adeeboy

Még több videó

Hirdetések

Hirdetés

Utolsó kommentek

Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64
2010. március 19. péntek, 07:00

6 ok arra, hogy örülj annak, ha a pasid leragad a tv előtt

Írta: 

Téli olimpia volt, foci vb lesz, Bajnokok Ligája, Forma-1 folyamatban. Ezer meg egy oka lehet annak, ha a pasink esténként a tv-t választja a mi társaságunk helyett. Naná, hogy semmi ok a búslakodásra! 6 ok arra, hogy örülj annak, ha a pasid leragad a tv előtt.

  1. Felkészülhetsz arra, amikor eljön a te időd. Most türelmesnek kell lenned. Ki kell várnod. Vezess naplót percre pontosan a pasid tv előtt töltött perceiről, óráiról, napjairól. Esetleg dokumentáld hang-, kép- és/vagy videófelvételekkel. És amint felkészültetek a Született feleségek maratonira a csajokkal, dörgöld a pasid orra alá a bizonyítékokat, és kérd meg, hogy válasszon magának más elfoglaltságot, amíg a tv a tiétek.
  2. Minden kérésed teljesítheted. Tegyél fel neki olyan kérdéseket, amikre egyébként nemmel válaszolna. „Felvehetem ezt a mélyen dekoltált felsőt a ma esti buliba?” „Festethetek lila csíkokat a hajamba?” „Jó lesz búzacsírasaláta vacsorára?” Lehetőség szerint takarj el egy keveset a tv-ből, és olyan hangerőn kérdezz, amitől sem a kérdést, sem a tv-t nem hallja. „Persze, persze, csak menj már arrébb és maradj csendben.”
  3. Használd ki az a lehetőséget a türelmed, a monotonitástűrő képességed, a stressz oldó technikád és konfliktuskezelő készséged elmélyítésére. Jóga, buddhizmus, agykontroll.
  4. Naná, hogy ki kell használnod az időt valami nagyon önző, egoista elfoglaltságra. Görkorizz sötétedésig. Egyél meg egy liter jégkrémet egyedül. Maradj a fürdőszobában másfél óra hosszáig. Manikűr, pedikűr, kozmetikumok felkenése orrvérzésig. Keress fotókat hihetetlenül és szemtelenül jó pasikról a neten, …
  5. Ha véget ért az a program, ami órákra leláncolta a pasidat, akkor lépj te a színre. Legyél ellenállhatatlan. Pussy Cat Dollokat megszégyenítő mozdulatok; egyre fogyó ruhadarabok, Káma Sutrába illő masszázstechnika; majd adj neki egy hatalmas, cuppanós puszit; kívánj jó éjszakát; és aludj el. Majd várj holnap estig. Ha mindent jól csináltál, valószínűleg nem a tv-t választja… És ennek mindketten is örülni fogtok.
  6. Őszintén mérlegelheted, hogy tényleg ő-e az igazi. Ha el tudod viselni, hogy órákig nem lehet hozzá szólni; hogy a sporteseményt követően nem lehet vele másról beszélgetni; hogy gyakrabban hívja a haverjait telefonon, mint téged, mert minden egyes történést meg kell beszélni, akkor semmi kétség! Végérvényesen és megváltoztathatatlanul összeköt titeket a szerelem.

 

hozzászólás  

 
0 #2 ouRs 2010-03-23 14:41
Hol lehet ilyen lányt találni??? ;-)
Idézet
 
 
0 #1 wikiii 2010-03-21 17:00
tök jó :-) én általában a fürdőbe vonulást szoktam alkalmazni :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Programajánló