Videó

A Hét 7enéje
Butthole Surfers - Pepper

Az 1981-ben alakult vicces nevű amerikai rockbanda 1996-os "Electriclarryland" c. leme- zén található ez a dal, mely egyben mindenkori legsikere- sebb kislemezük is és amely eheti zenénk. - by adeeboy

Még több videó

Hirdetések

Hirdetés

Utolsó kommentek

Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Mese

2011. szeptember 21. szerda, 06:00

Gyerekműsorok

Írta:

Sajnos a magyar televíziós, mozis mesékkel foglalkozó sorozatunk a végére ért. Korántsem sikerült minden alkotót, és minden alkotást bemutatnunk, de remélem, sikerült néhány tippet adnom ahhoz, hogy hol keresgéljetek, ha nosztalgiázni támad kedvetek. A világhálót lehet áldani és lehet átkozni, de az tény, hogy sok olyan felvétel került fel a videómegosztó oldalakra, melyeket kár lett volna a családi almáriumban porosodni hagyni. Köszönet minden olyan feltöltésért, ami nem hagyja feledésbe veszni az ötvenes, hatvanas, hetvenes, nyolcvanas, kilencvenes évek gyöngyszemeit, ritkaságait.

Erre a hétre azokat az összeállításokat tartogattam, melyek keretbe foglalták és így mutatták be nekünk az eddig bemutatott sorozatok darabjait, vagy egyéb tartalmas elfoglaltságot kínáltak a gyerekközönségnek.
 
2011. szeptember 14. szerda, 06:00

Nagy utazások

Írta:

Amikor próbáltam valami közöset keresni a ma bemutatásra kerülő animációs filmekben, akkor fedeztem fel, hogy bizony mindegyik vándorlásról, kalandozásról, utazásról szól. A magyarok útja az őshazából Pannóniába; a nyolcadik kerület etnikailag vegyes társaságának időutazása; egy amatőr űrkutató és egy pöttyet túltáplált macskájának űrutazása; és a sok-sok emigráns vándorlása az álmok országába. Ez a 21. század kínálata, ha magyar animációs filmekről van szó.

2011. szeptember 06. kedd, 06:00

Erdőbéli kalandozások

Írta:

A 1990-es évek nagy fordulattal kezdődött Magyarországon. Ennek rengeteg következménye volt természetesen. Az egyik változás sajnos az, hogy a magyar animációs filmek készítésének aranykora elmúlt. Az 1990-től 2000-ig tartó évtizedben csak kevés, képernyőre alkalmazott mese készült itthon, ezek is javarészt koprodukcióban más nemzetekkel.

2011. augusztus 31. szerda, 06:00

Kutyusok, macskák, verebek és egy sárkány

Írta:

Ahogyan azt a múlt héten ígértem, most a nyolcvanas évek második felével folytatjuk.

 

2011. augusztus 24. szerda, 06:00

Azok a nyolcvanas évek...

Írta:

Az előző összefoglalónkat a hetvenes évek végén hagytuk abba. A nyolcvanas évek nagyon eseménydúsnak számítottak az egész világon. MTV, videóklipek, videómagnó, narrátoros filmek, Flashdance, Dirty Dancing, válltömés, répanadrág, neonszínek, erős smink, diszkóőrület - hogy csak a jéghegy csúcsát említsem. És legalább ekkora volt a nyüzsgés a magyar mesefilmek háza táján is.

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>
1. oldal / 7

Programajánló