Videó

A Hét 7enéje
Butthole Surfers - Pepper

Az 1981-ben alakult vicces nevű amerikai rockbanda 1996-os "Electriclarryland" c. leme- zén található ez a dal, mely egyben mindenkori legsikere- sebb kislemezük is és amely eheti zenénk. - by adeeboy

Még több videó

Hirdetések

Hirdetés

Utolsó kommentek

Zene

 

Életem egyik meghatározó élettörténete a RHCP énekes, Anthony Kiedis „Chili a sebre” című könyve. A rock ’n’ roll, drog, szabadság háromszögének érdekes példája a zenekar életútja.Már a 2002-es By the way albumukat követően sokan vádolták őket popularizálódással, s ez a tendencia a 2006-os Stadium Arcadium esetében is folytatódott.A zenekar meghatározó tagja, John Frusciante szólógitáros 2009-ben kiszállt a zenekarból, helyét a zenekar körül legyeskedő Josh Klinghoffer vette át. Ilyen előzmények mellett született a zenekar 2011. augusztus 30-án megjelent új albuma, az I’m with you.

 


Szurkolni jó! Főleg akkor, amikor a hazánkat képviselő lelkes csapatoknak szoríthatunk nemzetközi megmérettetésen. Általában a sportesemények kapják a legnagyobb sajtóvisszhangot, és szurkolótáborok is gyakrabban alakulnak sportolók biztatására, mint a kulturális élet szereplői számára. Mi most megtörjük a hagyományokat, hétvégén a kedvenc kórusunknak fogunk csápolni.

2010. augusztus 19. csütörtök, 05:00

U2 Téged is szeret / U2 loves you too

Írta: rakkenrol

Az élet ismét úgy hozta, hogy Németországban élő barátom meglátogatása koncertezéssel párosult. A világhírű pop-rock iparos banda (későbbiekben U2), a 2010-es évben folytatott 360° turné második állomásaként Frankfurtban lépett fel.

Szubjektív hangulat beszámoló következik.

U2 360° 2010 Tour

 

2010. július 15. csütörtök, 12:51

DALBAN AZ IGAZSÁG 5.

Írta: rakkenrol

Legutóbbi részünkben a szakítás utáni pasis felbukkanásra láthattunk példát, ha létezhet egyáltalán bármiféle helyes megoldás erre a helyzetre.

Rossz megoldást egyszerűbb találni, s ehhez -nem meglepő módon-

már nem is kell külföldre menni. Itt van nekünk a régen nagymenő V-Tech: Nem szabad sírni című száma.

Csöpögős, könyörgős, hatásvadász.

 

 

 

 

2010. július 02. péntek, 05:00

DALBAN AZ IGAZSÁG 4.

Írta: rakkenrol

Ha egy kapcsolat véget ér, akkor mindig érdekes kérdés a „hogyan tovább?”. Nem ritka, hogy a szakítást követően valamelyik fél próbálja felmelegíteni a káposztát.

Billy Idol: White Wedding című réges-régi, szenzációs dala arra példa, hogy ebben a helyzetben hogyan lehet annyira szemtelenül odaállni a csaj elé, hogy az már vagány legyen.


<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>
1. oldal / 2

Programajánló