Videó

A Hét 7enéje
Butthole Surfers - Pepper

Az 1981-ben alakult vicces nevű amerikai rockbanda 1996-os "Electriclarryland" c. leme- zén található ez a dal, mely egyben mindenkori legsikere- sebb kislemezük is és amely eheti zenénk. - by adeeboy

Még több videó

Hirdetések

Hirdetés

Utolsó kommentek

Fityisz.com - BetekintŐ

2012. február 02. csütörtök, 06:00

Ha nem drágul, akkor...?

Írta: adeeboy

A tegnapi napon csökkent az üzemanyagok ára, konkrét számokban kifejezve a benzin öt, a gázolaj pedig nyolc forinttal. De mivel ez nem az esti híradó, de még csak nem is a www.holtankoljak.hu, ezért ennyi legyen elég a számosított hírérték-szerű megközelítésből. A lényeg az, hogy az esemény több szempontból is elgondolkodtatott engem.

2011. szeptember 22. csütörtök, 10:13

Munkánk és amit ér

Írta: adeeboy

Bár tegnap este láttam egy filmet, ami még ráadásul tetszett is, ennek ellenére eheti cikkem mégsem filmes témájú lesz. Ugyanis, miután ma este nyolcra hulla fáradtan hazaértem az egész napi nehéz fizikai munkából, nincs erőm és energiám nekiállni és egy olyan cikket megírni, amitől nemhogy esetleges olvasóim, de elsősorban még én magam is elvárok egy bizonyos terjedelmet, átgondoltságot, kidolgozottságot, mondanivalót, tartalmat. Egy szóval minőséget, vagy ha úgy tetszik színvonalat.
Mindezek helyett ezúttal inkább egy olyan témáról írnék pár szót, amely téma eleve szomorú, hogy létezik, és amely témában véleményem szerint - megint csak sajnálatos módon - minden ember érintett volt, van, vagy lesz valamikor. Ez pedig az a jelenség illetve életérzés, amikor az ember munkáját - legyen az bármiféle is - nem értékelik.

2011. szeptember 08. csütörtök, 06:00

A változás szele

Írta: adeeboy

változásKivétel nélkül minden ember életében eljönnek olyan pillanatok (kinek több, kinek kevesebb), amikor egy nagyobb dolog megváltozik az életükben. Egy olyan dolog, aminek a megváltozása mérföldkőnek számít, vagy azért mert az a bizonyos dolog nagy jelentőséggel bírt, vagy azért mert időben hosszan elnyúlt, netalántán mindkettő egyszerre.

Vezérfonal: Életünk számtalan területén találkozhatunk igazságtalanságokkal. Véltekkel vagy valósakkal. A megítélést nehezíti a médián, felvett társadalmi szokásokon keresztül életünkbe szivárgó, sokszor csak sugallt elvárásrendszer. A cikksorozat különböző témákat próbál megkóstolni, az abszolút igazság keresésének és megtalálásának célja nélkül, akarva-akaratlan sztereotípiák és általánosítások felhasználásával.

Az első rész a magas nők misztikumát vizsgálja.

Programajánló