Videó

A Hét 7enéje
Butthole Surfers - Pepper

Az 1981-ben alakult vicces nevű amerikai rockbanda 1996-os "Electriclarryland" c. leme- zén található ez a dal, mely egyben mindenkori legsikere- sebb kislemezük is és amely eheti zenénk. - by adeeboy

Még több videó

Hirdetések

Hirdetés

Utolsó kommentek

Fityisz.com - Boldog Hétfőt

2012. január 30. hétfő, 06:00

Boldog Hétfőt!!!

Írta: balazs

Gyerekek, ma saját, már-már hihetetlen pozitív történetemmel próbálom feldobni a heteteket.

Történt néhány hónappal ezelőtt, hogy egyszer csak azt vettem észre, hogy már hónapok óta leküzdhetetlen akadálya van annak, hogy a havi villanyszámlát befizessük, ugyanis nemes egyszerűséggel nem érkezik meg. Nosza, felhívtam az áramszolgáltató ügyfélszolgálatát, hogy mégis mi a helyzet, akik csaknem egy órán át tartó türelmes várakozás után arról tájékoztattak, hogy bocs, nem müxik a számlázási rendszer, türelem.

Eltelt még egy hónap, most már e-mailben jeleztem nekik a problémámat, mely után pár nappal végre meg is érkezett a számla, amit be is fizettünk, majd a történetet el is felejtettük.

Aztán az elmúlt héten jött egy levél az áramszolgáltatótól. Nagy izgalommal bontottam ki, hogy mégis mit akarnak. Elolvastam először, aztán megint, és végül még egyszer, mert nem hittem a szememnek.

A szolgáltatóm úgy gondolta, hogy nem válaszolták meg időben a reklamációmat, ezért jóváírnak számomra 5000 Ft-ot. 

És még csak reklamálnom sem kellet a lassú válaszadás miatt, hanem önmaguktól tették meg.

Kell ennél több egy Boldog Hétfőhöz? Na ugye, hogy nem!

2012. január 23. hétfő, 06:00

Boldog Hétfőt!!!

Írta: balazs

Ugye 2012 egyik legnagyobb újdonsága, hogy nem lehet dohányozni a kocsmákban. A sok siránkozás ellenére a külföldi tapasztalatok alapján tudjuk, hogy mindenki túl fogja álni, a forgalom nem emiatt fog lecsökkeni, mert inni azt ugye kell, és a társaság fontos.

Ha valamelyik kocsmatulajdonos mégis a forgalomcsökkentéstől félne, itt a legújabb japán őrület a SEGA-tól, mellyel garantált a növekedés.

Azt mindig is tudtuk, hogy a japánok kicsit másképp gondolkodnak, mint mi. Ott a manga, a bugyiautomaták, harakiri, és még sorolhatnánk. A legújabb próbálkozás a piszoárba épített számítógépes játék, a Toylet.

 

2012. január 09. hétfő, 06:37

Boldog Hétfőt!!!

Írta: balazs

Eljött az év második hete, túl vagyunk az első munkahetén, lassanként visszatér az élet ismét a normális kerékvágásba, reggeli dugók, rohanások, meló.

Az elmúlt héten összefoglaltuk, hogy mégis milyen lesz 2012 a különböző jóslatok szerint. Most jöjjön a valóság, és honlapunkhoz híven annak is a lehető legpozitívabb oldala. Milyen is lesz 2012 a pihenőnapok szempontjából?

2012. január 02. hétfő, 05:00

Boldog Hétfőt - Boldog Új Évet!!!!

Írta: balazs

Előzetesen is Üdvözlöm minden kedves Olvasónkat idén, és szerencsés, nagyon boldog új évet kívánok mindannyiótoknak!

Vajon milyen is lesz 2012? Kezdjük rögtön a legsúlyosabbal:

2012 - A világvége

Szóval voltak a Maják, akik ugye kitalálták, saját naptárukat. Szerintem ők sem gondolták, hogy néhány ezer évvel később ez alapján fogjuk azt gondolni, hogy lassan vége hőn szeretett világunknak. Ha pontosan szeretnétek tudni, hogy mennyi idő van vissza azt itt  megtaláljátok.

Azért ne ijedjetek meg, a legelismertebb maja kutató szerint nincs para, mert kedvenc amerikai őslakosaink ezt nem is úgy gondolták.

Ha ez nem nyugtatna meg benneteket itt találhattok egy csomó vilávége dátumot, ami eddig nem jött ösze.

 

2012 - Kínai horoszkóp szerint

A kínaiak szerint 2012 a Sárkány éve, ami állítólag jót jelent, mert jó üzleteket, kiváló házasságokat, fellendülő gazdasági lehetőségeket tartogat. Sőt, még öt áldás is van idénre, melyek a Harmónia, Erény, Gazdaság, Beteljesedés, Hosszú élet.
Mindezek alapján csodás évnek nézünk elébe.

2012 - Számmisztika
2+0+1+2=5 – a szabadság szimbóluma. Váratlan események és hirtelen fordulatok jellemzik ezt az évet, amikor szinte minden megváltozik. Ha fájdalmas események árán is, de végül az ember (az emberiség) javát szolgálja, a végén minden jóra fordul. Azt jelenti, hogy aki akar, most megszabadulhat a kötöttségektől, szellemileg is, érzelmileg is. Sőt, kicsit fizikai síkon is. Aki önként teszi, aki nem ragaszkodik a szerzett javakhoz, a rossz beidegződésekhez, aki nem akar szembe menni a természet törvényeivel, aki alkalmazkodó képes, annak nyert ügye van – ezt tanítja a számmisztika.

Mindezek alapján remélem mindenki ki tudja választani milyen évet szeretne magának. Kívánom nektek, hogy olyan évetek legyen, amilyet szeretnétek, és ne feledjétek jóslások ide, jóslások oda az egész főként rajtunk múlik.

Boldog hétfőt, kellemes hetet mindenkinek!

2011. december 19. hétfő, 06:00

Boldog Hétfőt!!!

Írta: balazs

 

 

Lehet ez a hétfő boldogtalan? Hiszen ez az év utolsó munkahétfője. Ugye-ugye, ide is eljutottunk, szépen lassan véget ér 2011. Hét végén karácsony, majd jön a szilveszter, és 2012.
 
A legtöbb helyen ilyenkor már nem kell sokat dolgozni, lehet menni karácsonyi vásározni, illetve a plázában a tömegben elvegyülve figyelni, ki hogy keresi az ajándékokat. Csak egy pillanatra kívül állni a vásárlási őrületen, nem a zsivajra, hanem a háttérben szóló zenére figyelni, venni valahol egy pohár forralt bort, és csak nézni a hömpölygő tömeget.
 
Egy pillanatra álljatok meg és tegyétek meg.
 
Hogy könnyebben menjen a karácsonyi ráhangolódás a következő dallal kívánok boldog hétfőt, kellemes hetet és szép ünnepeket, vidám évbúcsúztatót és másnaposság mentes újévet.
 
 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
3. oldal / 20

Programajánló

Ajánló

 • Megható emberi történetek

  Tegnap ellátogattam a barátnőmhöz, akinek a nyomdájában most épp nagy, ünnepek előtti hajtás van. Több tízezernyi karácsonyi üdvözlőlapot nyomtattak ki, borítékoltak be, etiketteztek fel. A munkában diákok segítenek most nekik, akik egész héten késő estig szorgosan dolgoznak. Amíg a barátnőmre…

 • Állatkáink

    Tudom, hogy eddig a Társas-játék című rovatba főleg párkapcsolati témák kerültek, de ma egy teljesen új kapcsolatról szeretnék Nektek mesélni. Egy olyan szeretetről, ami messze meghaladja az emberek egymás közötti önző és kisajátító érzelmeit  

 • Megnyílt a Budapesti Tavaszi Fesztivál

    Nem csalás, nem ámítás, ez a tavasz első hivatalos napja! Így aztán nem meglepő, hogy Az Art deco és a modernizmus című lakásművészeti kiállítással megnyílt pénteken az Iparművészeti Múzeumban a 32. Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF).

 • Tokaj-hegyalja borrégió -Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék

  Amikor XIV. Lajos megkínálta Madame Pompadour-t a II. Rákóczi Ferenctől kapott aszúval, a világhírű „le vin des rois et le roi des vins” elnevezéssel illette a bort, ami latinul vált ismertté: „vinum regum, rex vinorum” (ejtése: vínum régum, réx vinórum),…

 • 6 ok arra, hogy örülj egy üres A/4-es papírlapnak

  Lopni szerintem nem túl etikus, meg sok stresszel is jár, úgyhogy én csak ritkán csinálom. Például most. 6 ok arra, hogy örüljünk annak, ha van egy egyszerű, üres, A/4-es papírlapunk.