Monday, 12 December 2011 06:00

    Boldog Hétfőt!!!

    Written by

    Ismét egy hétfő, és ezzel ismét közelebb kerülünk a szeretet ünnepéhez, már csak 12-t kell aludni a Jézuska eljöveteléig.

    Mivel is tehetnénk szebbé a várakozást, mint az ilyenkor mindent és mindenkit körüljáró szeretettel. Ennek egyik legszebb példája az alábbi videó, ahol egy bagoly vall szerelmet épp egy kutyának. Nincs is szebb ennél, amikor ahelyett, hogy a kutya vacsorára elfogyasztaná a tollas, nem is annyira kis madarat, békességben heverészik vele a napon. Abba bele se merek gondolni mit csinálnak ezek ketten éjszaka… Még egy kisegér, vagy valamilyen apróbb rágcsáló hiányozna, aki pedig a bagoly vágyait elégítené ki. És máris kész lenne a rasszizmus elleni kampány. Nade ne legyünk telhetetlenek.
     
    Hmmm…azért ilyen videót látva bennem is felmerül, egy nálam kevésbé népszerű névrokonom reggeli műsorában gyakran elhangzó felvetés:
     
    Vajon a bagoly tudja, hogy ő egy bagoly?
     
    Boldog hétfőt, és kellemes hetet mindenkinek!

     

    {youtube}NJlyMFCX9CA{/youtube}

     

     

    Monday, 05 December 2011 06:00

    Boldog Hétfőt!

    Written by

     

    A Fővárosi Állat- és Növénykertben már csütörtökön  főpróbát tartott az állatkerti Mikulás, akivel december 24-ig találkozhatnak a gyerekek, eközben megérkeztek a vombatok.

    Monday, 28 November 2011 06:00

    Boldog Hétfőt

    Written by

    Csodák márpedig vannak. Ha nem lennének, akkor minek nevezhetnénk a holland ex-kerekes székes versenyző, Monique van der Vorst történetét?

    Aki 13 évesen egy rutin műtét során félig lebénul. Viszont ahelyett, hogy elkeseredne erőt vesz magán, és nekiáll sportolni. Közben autóbalesetet szenved, megsérül a geince, állapota tovább romlik, már a másik lábát sem tudja használni, mindennek ellenére a pekingi paralimpián ezüstérmet szerzett handbike-ban.

    A szegény embert az ág is húzza mondhatnánk, mert edzés közben ismét balesetet szenvedett. Egy biciklis belerohant hátulról. És itt jön a csoda.

    Mindkét lába begörcsölt, majd nem sokkal később bizsergést érzett bennük, ma pedig már újra tud járni, és már biciklivel készül a londoni olimpiára.

    És ez nem csoda?

     

    Boldog Hétfőt, és kellemes hetet mindenkinek!

     

     

     

    Monday, 21 November 2011 07:56

    Boldog Hétfőt!

    Written by

     

    Eljött ez a nap is. Valakinek igencsak boldog. Azért durva lehet úgy ébredni, hogy csaknem 2 milliárd forinttal több pénzed van egyik napról a másikra. Először valószínűleg jön a felhőtlen boldogság. Aztán a kérdés kit hívjak fel, hogy elmondjam neki. Aztán a felismerés, hogy lehet jobb ha senkit. Aztán jöhet a nagy kérdés, hogy akkor most hogyan tovább.

     

    Ejj, micsoda nagy problémák. Gondolom sokan szívesen átélnék.

     

    És most pedig bevallok valamit. Szombaton nyertem a lottón….1000 ft-ot.

     

     

    Boldog hétfőt és kellemes hetet mindenkinek!

    Monday, 14 November 2011 08:26

    Boldog Hétfőt

    Written by

     

    És itt a hétfő. Ez most különösen nagy öröm, és nem csak úgy, mint máskor, amikor egyszerűen csak örülünk egy új hétkezdésnek. Ez most más. Ez most nagyon más.

    Élünk. Ismét elmaradt a világvége. 2011. 11. 11.-én nem történt semmi extra, nem jöttek el értünk a marslakók, nem gyűltek sötét, villámokat szóró fellegek a városok fölé, egyszerűen csak eltelt egy péntek, és jött a szombat, mint mindig. Ezt megúsztuk. Sőt, tudjátok mi a legjobb? A bölcsek egyik fele azt mondta világvége jő, míg a másik, hogy megvilágosodás. Tehát zseniális logikával arra a következtetésre juthatunk, hogy mivel élünk, ezért csak és kizárólag a megvilágosodás jött el. Ti is érzitek a bölcs tudást? Hogy péntek óta egy szebb és jobb világban élünk?

    Ha nem, akkor azon kívül, hogy biztos bennetek van a hiba, remélem élvezitek az életet, vagy kezdjétek el nagyon gyorsan, mert jön 2012, és mint tudjuk, a maják már rég megmondták….

     

    Boldog hétfőt mindenkinek!

    Page 4 of 20

    Kiemelt cikkek

    • Észak-Dunántúli borrégió - Az Etyek-Budai borvidék
        Ezen a héten fővárosunk környékére látogatunk, és a bevezetőben gyakran megidézett buborékos ital, a fröccs mellett most egy másik buborékos ital, a pezsgő is terítékre kerül. Ha pezsgőről van…
    • Tópartra... De hova?
      Bár nincsen saját tengerpartunk (ennek okait és lélektani hatását a magyar nemzetre most ne elemezgessük) , cserébe a Kárpát-medencében fekszik kis hazánk, aminek az az előnye, hogy sok vízzel és…
    • Élet a weben
      A közösségi portálok megjelenése óta mind több időt töltünk az ilyen jellegű oldalakon, életünk egyre több mozzanatát vonjuk bele és tesszük közkinccsé. Barátok, bulik, események, tanulmányok és munkahelyek mellett egyre…
    • …idővándor, a csodák ideje?
      Újabb utazás, az őszi szomorhangulat és borongósság feloldására ismét kiváló segítőt találtam. Mivel az ősz a munka ideje is – depisebbeknek ez egyenlő a  „jajaj vége a nyárnak, a pihenésnek”…
    • A pozitív gondolkodás tanulható
      Sajnos, nagyon sok emberre jellemző (a környezetemben is) a folyamatos panaszkodás. A negatív szóáradatot persze újra és újra végig kell hallgatni, a szenvedőket jól meg kell sajnálni, próbálni kell őket…
    Fityisz.com - blabla

    Please publish modules in offcanvas position.