Videó

A Hét 7enéje
Butthole Surfers - Pepper

Az 1981-ben alakult vicces nevű amerikai rockbanda 1996-os "Electriclarryland" c. leme- zén található ez a dal, mely egyben mindenkori legsikere- sebb kislemezük is és amely eheti zenénk. - by adeeboy

Még több videó

Hirdetések

Hirdetés

Utolsó kommentek

Fityisz.com - Boldog Hétfőt

2011. december 12. hétfő, 06:00

Boldog Hétfőt!!!

Írta: balazs

Ismét egy hétfő, és ezzel ismét közelebb kerülünk a szeretet ünnepéhez, már csak 12-t kell aludni a Jézuska eljöveteléig.

Mivel is tehetnénk szebbé a várakozást, mint az ilyenkor mindent és mindenkit körüljáró szeretettel. Ennek egyik legszebb példája az alábbi videó, ahol egy bagoly vall szerelmet épp egy kutyának. Nincs is szebb ennél, amikor ahelyett, hogy a kutya vacsorára elfogyasztaná a tollas, nem is annyira kis madarat, békességben heverészik vele a napon. Abba bele se merek gondolni mit csinálnak ezek ketten éjszaka… Még egy kisegér, vagy valamilyen apróbb rágcsáló hiányozna, aki pedig a bagoly vágyait elégítené ki. És máris kész lenne a rasszizmus elleni kampány. Nade ne legyünk telhetetlenek.
 
Hmmm…azért ilyen videót látva bennem is felmerül, egy nálam kevésbé népszerű névrokonom reggeli műsorában gyakran elhangzó felvetés:
 
Vajon a bagoly tudja, hogy ő egy bagoly?
 
Boldog hétfőt, és kellemes hetet mindenkinek!

 

 

 

2011. december 05. hétfő, 06:00

Boldog Hétfőt!

Írta: O.

 

A Fővárosi Állat- és Növénykertben már csütörtökön  főpróbát tartott az állatkerti Mikulás, akivel december 24-ig találkozhatnak a gyerekek, eközben megérkeztek a vombatok.

2011. november 28. hétfő, 06:00

Boldog Hétfőt

Írta: balazs

Csodák márpedig vannak. Ha nem lennének, akkor minek nevezhetnénk a holland ex-kerekes székes versenyző, Monique van der Vorst történetét?

Aki 13 évesen egy rutin műtét során félig lebénul. Viszont ahelyett, hogy elkeseredne erőt vesz magán, és nekiáll sportolni. Közben autóbalesetet szenved, megsérül a geince, állapota tovább romlik, már a másik lábát sem tudja használni, mindennek ellenére a pekingi paralimpián ezüstérmet szerzett handbike-ban.

A szegény embert az ág is húzza mondhatnánk, mert edzés közben ismét balesetet szenvedett. Egy biciklis belerohant hátulról. És itt jön a csoda.

Mindkét lába begörcsölt, majd nem sokkal később bizsergést érzett bennük, ma pedig már újra tud járni, és már biciklivel készül a londoni olimpiára.

És ez nem csoda?

 

Boldog Hétfőt, és kellemes hetet mindenkinek!

 

 

 

2011. november 21. hétfő, 07:56

Boldog Hétfőt!

Írta: balazs

 

Eljött ez a nap is. Valakinek igencsak boldog. Azért durva lehet úgy ébredni, hogy csaknem 2 milliárd forinttal több pénzed van egyik napról a másikra. Először valószínűleg jön a felhőtlen boldogság. Aztán a kérdés kit hívjak fel, hogy elmondjam neki. Aztán a felismerés, hogy lehet jobb ha senkit. Aztán jöhet a nagy kérdés, hogy akkor most hogyan tovább.

 

Ejj, micsoda nagy problémák. Gondolom sokan szívesen átélnék.

 

És most pedig bevallok valamit. Szombaton nyertem a lottón….1000 ft-ot.

 

 

Boldog hétfőt és kellemes hetet mindenkinek!

2011. november 14. hétfő, 08:26

Boldog Hétfőt

Írta: balazs

 

És itt a hétfő. Ez most különösen nagy öröm, és nem csak úgy, mint máskor, amikor egyszerűen csak örülünk egy új hétkezdésnek. Ez most más. Ez most nagyon más.

Élünk. Ismét elmaradt a világvége. 2011. 11. 11.-én nem történt semmi extra, nem jöttek el értünk a marslakók, nem gyűltek sötét, villámokat szóró fellegek a városok fölé, egyszerűen csak eltelt egy péntek, és jött a szombat, mint mindig. Ezt megúsztuk. Sőt, tudjátok mi a legjobb? A bölcsek egyik fele azt mondta világvége jő, míg a másik, hogy megvilágosodás. Tehát zseniális logikával arra a következtetésre juthatunk, hogy mivel élünk, ezért csak és kizárólag a megvilágosodás jött el. Ti is érzitek a bölcs tudást? Hogy péntek óta egy szebb és jobb világban élünk?

Ha nem, akkor azon kívül, hogy biztos bennetek van a hiba, remélem élvezitek az életet, vagy kezdjétek el nagyon gyorsan, mert jön 2012, és mint tudjuk, a maják már rég megmondták….

 

Boldog hétfőt mindenkinek!

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
4. oldal / 20

Programajánló

Ajánló

 • A boldogság titka

  Akik egy kicsit is jobban ismernek, tudják, hogy különös ismertetőjelem az állandó vigyorgás. Szinte mindig jó a kedvem és mindenben látok valami pozitívat. Minden érdekel és minden lelkesít. Állandóan túlpörgök, és mindenhol ott vagyok. Sokan nem értik, honnan ez a…

 • Szex, bújás, simisumi

    Még mielőtt bárki is magára venné a témát, közlöm, hogy 1. nem rólam szól, 2. nem értek hozzá, 3. de igény van rá.Szóval: SZEX. Igazából fogalmam sincs, hogy hol kezdjem, és hogy mit is írjak róla, de az utóbbi…

 • Dunaszeretet

  Dunaszeretet Gyönyörű helyen születtem és nőttem fel (Kecskeméten), semmiért nem cserélném el ezt az élményt. A mai napig imádom a várost, ismerem a Kiskunsági Nemzeti Park minden egyes pipacsát és bogáncsát (név szerint) és hullajtottam egy jókora könnycseppet, amikor a Kecskemét…

 • 6 ok arra, hogy örülj annak, ha kockafej a pasid

  Bill Gates-t nem feltétlenül a külsejéért szeretik a nők. Ha néha úgy érzed, hogy a te pasid is inkább hasonlát rá, mint Brad Pitt-re, akkor is szerencsésnek érezheted magad. Naná, hogy geek barátnőnek is lenni jó dolog. 6 ok arra,…

 • Virtuális hancúrozás

  Most persze megint olyanról fogok írni, amihez nem értek…vagy ha értek is hozzá, azt nagyon le fogom tagadni. Állítólag egy net-bandita vagyok. Szerintem nem, csak simán függő. Dehogy! Még az sem. Egyszerűen csak élvezem, hogy úgy is folyamatosan kapcsolatban lehetek…