Videó

A Hét 7enéje
Butthole Surfers - Pepper

Az 1981-ben alakult vicces nevű amerikai rockbanda 1996-os "Electriclarryland" c. leme- zén található ez a dal, mely egyben mindenkori legsikere- sebb kislemezük is és amely eheti zenénk. - by adeeboy

Még több videó

Hirdetések

Hirdetés

Utolsó kommentek

Fityisz.com - Boldog Hétfőt

2011. november 07. hétfő, 06:53

Boldog Hétfőt

Írta: balazs

Remélhetőleg a hosszú hétvégén mindenki kipehente magát, feltöltődött és szombaton sem dolgoztatok, így feltöltődve, frissen, kipihenten kezditek ezt a hetet.

Múlt hétfő óta tudjuk, hogy megszületett a 7 milliárdodik ember. Hogy Oroszországban, Indiában vagy a Fülöp-szigeteken, ezt nem tudhatjuk pontosan sőt, az is lehet hogy nálunk, nem is értem mi mért nem jelentkeztünk be eme megtisztelő címért. Mi örülünk a 7 milliárdodik embernek, mert így potenciálisan már 7 milliárd olvasónk van.

Ha valaki szeretné a BBC oldalán megtekintheti, hogy hányadik emberként született. Igaz szerintük még nem értük e a 7 millárdot, dehát ki tudja manapság kinek van igaza, ki számol pontosabban.

A következő számot, pedig küldjük minden 7 milliárdodik és nem 7 milliárdodik földlakónak.

Boldog hétfőt mindenkiek!

 

 

 

 

2011. október 24. hétfő, 06:38

Boldog hétfőt

Írta: balazs

Régóta téma itthon, hogy fogy az ország népessége, és tenni kéne valamit ellene. Minap ismételten azt olvastam, hogy valamelyik jóképességű politikusunk a gyerekszám növelését határozta meg célként. Ez egyébként teljes mértékben támogatandó, azonban az eszközöket is helyesen kell megválasztani a cél eléréséhez, amit nem igen látok, ezért úgy gondoltam ideje egy kis segítséget nyújtani ezen a téren.

Előszőr is abból kell kiindulni, hogy a gyereket ugye nem a gólya hozza. Meg kell teremteni a lehetőséget, hogy a kicsiny kis spermiumok eljussanak a végcélhoz. Ehhez a folyamathoz elengedhetetlen a szex. Namármost a mai túlhajszolt világban az emberek egyre többet dolgoznak, ezért mire hazaérnek örülnek, hogy ledögölhetnek a kanapéra a tv elé, és bambulnak ki a fejükből.
És ebben a mondatban a kulcs a tv. Van négy darab közszolgálati csatornánk. Mi lenne, ha az egyik csatornát felnőtt csatornává alakítanák. A nap 24 órájában menne a szex, az erotika. Fix, hogy megnőne a kedv, és az esti elfoglaltságok közé gyakrabban kerülne be a nemi együttlét.

De ez csak az első lépés. Ezek után arra is meg kell hozni a kedvet, hogy...

2011. október 17. hétfő, 06:00

Boldog Hétfőt

Írta: balazs

Na, szóval itt van nekünk ez a népszámlálás dolog. Olvasom, illetve hallom a környezetemben a siránkozásokat, hogy minek kell válaszolni ilyen meg olyan kérdésekre, meg hogy biztos összevetik majd az adatokat, és mindenkinek utánanéznek, meg aztán majd bírságol az APEH NAV, meg különben is kinek mi köze hozzá, hogy hol meg hogy lakok, meg milyen diplomám van és hol dolgozok.

Szeretem az összeseküvés elméleteket, de azt azért nem tudom elképzelni, hogy a népszámlálás során felvett adatokat bárki bármivel is összevetné. De ha még így is történne, és létrehoznának egy hatalmas névre szóló adatbázist - bár jegyzem meg,  azért nem lenne túl egyszerű mindenkit beazonosítani, tekintve, hogy az emberek jelentős része nem bejelentett lakcímén él, azt meg ki tudja, hogy milyen címre tölti ki a lapot - nem igen tudnának mit kezdeni vele. Ugyanis sehol nem írod alá azt, hogy ez rólad szól. Anélkül pedig mondhatsz bármit. Még azt is, hogy nem is kaptál papírt. Arról nem is beszélve, hogy törvényileg sem lehet ezen adatokat statisztikai dolgokon kívül  másra használni. Statisztika meg kell, mert abból látják meg a jövőt.

Tegnap este én is megszámoltattam magam a neten, no para, tegyétek meg ti is a számlálóbiztosokkal az elkövetkezőkben. Arról nem is beszélve, hogy a neten titkos szerelmi vallomáson kívül arra is fény derülhetett, hogy mennyi külöböző érdekes vallás található Magyarországon.


 

Boldog hétfőt, és kellemes hetet mindenkinek.

2011. október 10. hétfő, 06:10

Ismét hétfő

Írta: balazs

Az elmúlt hét legmegdöbbentőbb híre az volt, hogy elhunyt Steve Jobs. Kevés olyan ember van, akinek a halálhíre bejárja világot, és akiröl szinte mindenhol megemlékeznek. Az ilyen illetők általában politikusok, vezetők, és csak a legritkábban olyan emberek, akik a saját kreativitásuknak, elszántságuknak, elhivatottságuknak köszönhetően kerültek be a halhatatlanok közé, olyan dolgokat alkotva, amik valamilyen szinten megváltoztatták a világot.

Az ilyen embereknek sikerült az, ami csak nagyon keveseknek, megvalósítaniuk önmagukat. Ők elég bátrak voltak ahhoz, hogy ne féljenek az ismeretlentől, mertek újítani, szembemenni az általános elvárásokkal.

Mindenkinek kívánom, hogy legyen bátorsága megvalósítania önmagát. Végül is, ha Neki sikerült, nekünk miért ne sikerühetne? Ehhez, hogy egy kis erőt adjunk, becsatoljuk a mostanában sokat idézett Steve Jobs beszédet.

Kellemes hetet mindenkinek!

 

2011. október 03. hétfő, 06:00

Boldog Hétfőt!

Írta: Andi


…még mindig a boldogságtalálás álla a középpontban, hogy mennyire csak rajtunk múlik és mennyire múlik csak rajtunk egy-egy nap, perc megélése?!
Újabb honlap ajánlatom következik: www.szabosipos.hu

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
5. oldal / 20

Programajánló

Ajánló

 • Fiúk! Mi sem tudjuk mindig!

  Itt a nyár, a flörtölés és a csajozás és a pasizás ideje. Ki könnyed futókalandban, ki tartós kapcsolatban gondolkodik. A módszerek eltérőek lehetnek, de szinte mindig ott van a kérdés: Vajon mit gondol most rólam? Hogy érez irántam?

 • Állatkáink

    Tudom, hogy eddig a Társas-játék című rovatba főleg párkapcsolati témák kerültek, de ma egy teljesen új kapcsolatról szeretnék Nektek mesélni. Egy olyan szeretetről, ami messze meghaladja az emberek egymás közötti önző és kisajátító érzelmeit  

 • Hóban ébred….

  Azzal kezdeném, hogy senkit és semmit nem reklámozok, csupán egy nagyon bájos dalra hívnám fel a figyelmet! Imádom. Az egyik telefonos szolgáltató ez évi karácsonyi reklámjáról van szó, ahol ül egy lány a hintaszékben, hullik rá a hó, és a…

 • Ebédszünetes szösszenetek

    Nyílt titok, hogy bár általában az egyszerűségre törekszem, igen gyakran magát az egyszerűsítési folyamatot is rázúdítom hallgatóságomra mondandóm megosztása közben. Az így alkotott információs vihar pedig nem ritkán értetlen tekinteteket generál. Egyesek már paródia tárgyává tették, a véleményük szerint…

 • EZO –TÉR: Több, mint egy évszám?

  Gondolkodtatok már azon, van-e „arculata” egy-egy évnek? Az újévi elhatározások valóban meghatározzák az elkövetkezendő esztendőt? Az év számaiban lehet misztika? Volt, hogy erős megérzésetek támadt, mi vár rátok újabb 365 napon át? Nálam működik. Nagyon a mélyére lehetne menni ezeknek…