Videó

A Hét 7enéje
Butthole Surfers - Pepper

Az 1981-ben alakult vicces nevű amerikai rockbanda 1996-os "Electriclarryland" c. leme- zén található ez a dal, mely egyben mindenkori legsikere- sebb kislemezük is és amely eheti zenénk. - by adeeboy

Még több videó

Hirdetések

Hirdetés

Utolsó kommentek

Fityisz.com - Boldog Hétfőt

2010. február 14. vasárnap, 22:41

Boldog Hétfőt!!!!!

Írta: balazs

Hellóka,

Túl vagyunk a Valentin napon, ami szerintem senkinek sem jó. Egyrészt akik párban élnek, azoknak miért kell külön kitüntetni egy napot, hogy kötelezően szeressék egymást. Másrészt ugye, aki egyedül van (szingli) az pedig rosszul érzi magát, hogy kimegy az utcára és akaratlanul is jobban feltűnik neki, hogy több a szerelmes pár, és ráborul a magány. 

Persze van aki inkább úgy gondolja, hogy a Valentin nap alkalmából egy öleléssel ad szeretetet minden arra járó ember számára, és ezzel kerül be a rekordok könyvébe.

A szerelmesek napja elmúlt de a szerelem jöhet az elkövetkezendő héten is, főleg, mert úgy hírlik  a hét vége felé bekopogtat a tavasz és a melegedő időjárás a hormonokat is egyre inkább feltüzelheti.

Akár jön a szerelem, akár nem, boldog hétfőt és kellemes hetet kívánok!!!

2010. február 08. hétfő, 06:00

Boldog Hétfőt!!!!!

Írta: balazs

Sziasztok,

Ismét itt vagyunk, megkezdjük az új hetet. Már csak azért is szép ez a hét, mert pénteken megkezdődnek a XXI. téli olimpiai játékok. Lehet szurkolni a magyar sportolóknak, és annak, hogy legyen elég hó, mert az alacsonyabban fekvő versenyhelyszíneken hóhiány van.

Semmi probléma, mindenre van megoldás, ezúton üzenem a kanadai szervezőknek, hogy ha megszorulnának nálunk van feleslegben, úgyhogy csak dobjanak egy mailt, és a részleteket megbeszéljük.

A kommentekben ti is megtehetitek a felajánlásaitokat, és így nemzetközi összefogással válhat sikeressé ez a nagyszerű sportesemény!


Boldog Hétfőt Mindenkinek!!!!!

2010. február 01. hétfő, 05:00

Boldog Hétfőt!!!!!

Írta: balazs

Helló Világ,

Ismét itt a hétfő, ami most nem csak egyszerűen a hét első napját, hanem egyben egy új hónap kezdetét is jelöli. Új hét, új hónap, ráadásul a tél is itt van hóval, hideggel. És hogy megjöjjön a kedvetek a munkára ebben az elvben napsütéses, de mégis hideg időben, jöjjön egy nemrég ismét megtalált videó a japán krumplihámozási módszerről, ami - ha még eddig nem láttátok volna és most megnézitek - biztos vagyok benne, hogy a Ti életeteket is jobbá, egyszerűbbé, boldogabbá teszi. :)

Boldog Hétfőt mindenkinek! (videóért klikk a címre)

 

2010. január 25. hétfő, 06:00

Boldog Hétfőt!!!!!

Írta: balazs

Üdv Világ,

Ismét hétfő, reggeli korán kelés a hétvége után és megint munka….belegondolni is rossz.
Eljött Január utolsó hete, és, hogy miért is jó ez? Mert egyre közelebb kerülünk egy fantasztikus rekordkísérlethez. (munkahelyen ne nagyon kattints a linkre ;) ) Egy hölgy Legalább 100 férfinek szeretne orális örömöt okozni, mert az neki jó. Ehhez sok sikert kívánunk , a napi (heti, havi?) fehérjebevitellel biztos nem lesz problémája :)

Mindezek után mit is mondhatnék mást, minthogy mindenkinek élményekben gazdag, kellemes hetet és Boldog Hétfőt!!!!

2010. január 11. hétfő, 04:00

Boldog Hétfőt!!!!!

Írta: balazs

Helllllóóóóóó Vilááág!!!!!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje, és frissen megújultan vetitek bele magatokat az új hétbe, ami  téliesen indít, és talán a végére sem csap át tavaszba. Azt hiszem az időjárásra igazán nem lehet panasz, igyekszik  mindenkinek az igényeit kielégíteni. Egyik nap mínusz egy-két fok, szakadó hóesés, a következő nap meg már tavaszias hőmérséklet. Már csak talán a 30 fokos nyári hőség ami kimaradt az idei téli időszakból, de ami késik bizonyára nem múlik.

Nade nem vagyunk mi angolok, úgyhogy a hétindító posztban nem is szánnék több szót az időjárásnak, inkább kívánnék egyszerűen boldog hétfőt ;)

 

boldog hetfot

<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>
20. oldal / 20

Programajánló

Ajánló

 • A család, mint a spenót

  Az idei húsvét is eltelt, és ha másért nem is lett volna jó, akkor ismét kiélvezhettünk egy frenetikus hosszú hétvégét. Ahogy az ilyenkor már lenni szokott, ünnepekkor a legtöbben hazamegyünk a családunkhoz. Mivel az utóbbi időben magamhoz képest egész sokat…

 • 6 ok arra, hogy örülj annak, ha kockafej a pasid

  Bill Gates-t nem feltétlenül a külsejéért szeretik a nők. Ha néha úgy érzed, hogy a te pasid is inkább hasonlát rá, mint Brad Pitt-re, akkor is szerencsésnek érezheted magad. Naná, hogy geek barátnőnek is lenni jó dolog. 6 ok arra,…

 • Előtérben az egészségünk

  Na, hát ez valami nagyon érdekes cikk lesz az én tollamból! Aki ismer engem már úgy legalább 10 éve, az tudja, hogy egyáltalán nem sikerült eddig egészségesen élnem. Konkréten fehér liszten és cukron nőttem fel, imádom a bolti péksütiket, betegesen…

 • Pocak

  Ma pocakot simogattam. Na, nem a sajátomat a kiadós főtt kukorica és sajttorta vacsi után, hanem egy hetedik hónapban lévő kismamiét. Oké, lehet, hogy a „simogattam” egy kicsit túlzás, inkább csak messziről néztem, ahogy mocorog és dudorodik jobbra, balra. Furcsa…

 • Energiát, de nem mindegy honnan...

  Amennyit profitálunk nyaranta a napsütésből, a hosszú nappalokból, a friss levegőből, az élményekből annyit fel is áldozunk az éjszakázással, az utazással, a folytonos pörgéssel, a másnapossággal az energiaraktárunkból. Ezt igyekszünk újra és újra feltölteni magunkat. Mindenkinek megvannak a jól bevált…