Thursday, 12 April 2012 06:00

    Még egy kis húsvét

    Written by

    Valahogy a húsvét kicsit olyan mostoha ünnep, főleg mostanság, amikor a vallás itt, Európában egyre inkább veszít jelentőségéből. A húsvét vidám ünnep. Nem annyira a meghittségről szól, sokkal inkább a tavaszról, az újjászületésről.

     
    Hogy hogyan ünnepeljük a húsvétot, az korszakainkhoz van kötve...
    Friday, 08 July 2011 07:17

    EFOTT Nyereményjáték

    Written by

    Lezárult az EFOTT nyereményjátékunk! A sorsolást dokumentáló videót a nyertesek nevével itt láthatjátok.Mindenkit emailben értesítünk! A nyerteseknek gratulálunk, és jó bulizást kívánunk!

     

    {youtube}4YTQUwgFahM{/youtube}

    Wednesday, 08 December 2010 06:00

    Mi a bajom az Ünnepekkel?

    Written by

    Miért van az, hogy ha decemberbe hajlik az idő, akkor én nem kezdem el a Jingle Bellst fütyülgetve, csomagolástól ragasztós kézzel gyúrni a bejglinek való tésztát a rénszarvasmintás pizsamanadrágomban? Vannak, akik nincsenek oda a Nagy Piros Szánkóbajnokért, és ezeknek az embereknek a viselkedése pont ugyanannyira érthetetlen a legnagyobb téli ünnep rajongóinak szemében, mint fordítva. Mindenkinek megvan az indoka, amiért szeret december végén három napig örömmámorban úszni, és azoknak is megvan, akik ilyenkor legszívesebben vagy egy nagyon távoli helyen lennének, vagy jobb híján bezárnák az ajtót, lehúznák a rolókat és az Ünnep végéig kikapcsolva tartanák a telefonjukat.

    Monday, 11 October 2010 05:00

    Boldog Hétfőt!!!!! - vagy mi

    Written by

    Előre is bocs mindenkitől, tudom, ennek egy vidám rovatnak kell lennie, de akárhogy is próbálkoztam, ma valahogy nem ment, még mindig mindenhonnan a vörösiszap árad. Pedig milyen szépen indult a múlt hétfő, ugye? Szép októberi reggel, igaz kissé hűvös volt, de azért mégiscsak sütött a nap. Minden szép és jó volt, egészen délig, mígnem az Ajka melletti vörösiszap tároló úgy nem döntött, megadja magát a különböző erőhatásoknak, és szabaddá nem ereszti a benne lévő zagyot. Ezt és ennek a következményeit már mind tudjuk, a hírek azóta másról sem szólnak. Mindenki megszólal, nyilatkozatot ad, véleményt nyilvánít. Valaki azt mondja, a vörösiszap nem káros, aztán meg azt halljuk sugároz, aztán meg mégse, majd kiderül mérgező,  de előtte még nem volt az, majd valaki rögtön tudja a megoldást a problémára, más a levegőből mondja meg, milyen elemeket tartalmaz….

    Mindenki mond valamit, és ha összetesszük a kapott információkat, kapunk egy nagy katyvaszt, amiben szinte minden információnak megtaláljuk az ellenkezőjét is. Köszi média, megint nagyon ügyes vagy.
    Miért kell mindenből szenzációt csinálni? Miért nem lehet csak az ellenőrzött valós híreket tálalni? Miért jó, ha növeljük az amúgy sem kicsi, és nem alaptalan félelmet? Na mindegy, ezen nem is mérgelődnék tovább, elvégre nem ez a honlapunk célja. Nagy levegőt vesz, kifúj, megnyugszik.

    A baj megtörtént. Előre kell nézni, a károkat felszámolni, új házakat építeni, majd olyan szabályokat hozni, és betartatni, hogy ilyesmi soha többet ne fordulhasson elő.

    Ha megtehetitek, próbáljatok segíteni. Akár anyagilag, akár segítséget, vagy bármi mást felajánlva, hogy minél hamarabb helyre állhasson az élet a kárt elszenvedő településeken.

    Mivel új hétre virradtunk, és ismét hétfő van, ezért sok boldogságot, és kellemes hetet kívánok mindenkinek!

     

     

    Monday, 20 September 2010 11:28

    Nyereményjáték

    Written by

    Sziasztok!

    Szóval, mint már bizonyára hallottatok róla múlt héten nyereményjátékot hirdettünk, melynek során 3x10% kedvezményt sorsolunk ki a Vörösmarty turistaházban egy hétvégi nyaralásra vagy telelésre, esetleg őszelésre, tavaszolásra. A háromból kettő nyereményre való jelentkezés már lezárult, most kihirdetjük a harmadikért megválaszolandó kérdéseket is. Tehát az alábbi 3 kérdésre kell válaszolnia annak, aki szeretne nyerni:


    1. Mennyi pénzt költenek el feleslegesen azok az autósok, akik eltévednek, és a helyes irányt félnek megkérdezni?

    2. Melyik országból jelentkezik Bogár autizmusról szóló cikkeiben?

    3. Hol található a Vörösmarty turistaház?


    A válaszokat az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre várjuk.

    Sorsolás szerdán este, nyerteseket emailben értesítjük.

    fityisz.com

    Page 1 of 3

    Kiemelt cikkek

    • Észak-Dunántúli borrégió - Az Etyek-Budai borvidék
        Ezen a héten fővárosunk környékére látogatunk, és a bevezetőben gyakran megidézett buborékos ital, a fröccs mellett most egy másik buborékos ital, a pezsgő is terítékre kerül. Ha pezsgőről van…
    • Tópartra... De hova?
      Bár nincsen saját tengerpartunk (ennek okait és lélektani hatását a magyar nemzetre most ne elemezgessük) , cserébe a Kárpát-medencében fekszik kis hazánk, aminek az az előnye, hogy sok vízzel és…
    • Élet a weben
      A közösségi portálok megjelenése óta mind több időt töltünk az ilyen jellegű oldalakon, életünk egyre több mozzanatát vonjuk bele és tesszük közkinccsé. Barátok, bulik, események, tanulmányok és munkahelyek mellett egyre…
    • …idővándor, a csodák ideje?
      Újabb utazás, az őszi szomorhangulat és borongósság feloldására ismét kiváló segítőt találtam. Mivel az ősz a munka ideje is – depisebbeknek ez egyenlő a  „jajaj vége a nyárnak, a pihenésnek”…
    • A pozitív gondolkodás tanulható
      Sajnos, nagyon sok emberre jellemző (a környezetemben is) a folyamatos panaszkodás. A negatív szóáradatot persze újra és újra végig kell hallgatni, a szenvedőket jól meg kell sajnálni, próbálni kell őket…
    Fityisz.com - blabla

    Please publish modules in offcanvas position.