Monday, 04 April 2011 06:10

    Boldog Hétfőt

    Written by

    Gyönyörű nyárias, de legalábbis közép tavaszias hétvégén vagyunk túl, remélem mindannyian feltöltődtetek a hétvégén, és újult erővel vágtok neki ennek a csodálatos hétnek. A tavasz előhozza a szerelmetes érzelmeket, vágyakat, szaporodik az internetes ismerkedés, amivel bizony vigyázni kell. És nem csak azért, mert a legtöbben csak szexelni akarnak, hanem azért is mert véletlenül akár rég elvesztett testvérünkre is ráakadhatunk, mint tette azt a brit (testvér)pár. Nekik szerencséjük volt, de elég ciki lehet, ha az első együtt töltött intim pillanatok után derül ki, kivel is van dolgunk. Tehát nem árt mindenek előtt megismerni a másikat, legalább egy órát rászánni a beszélgetésre, vagy életünk legfontosabb pillanatival egy kérdőivet elküldeni a találkozás előtt az illetőnek, amiből kiderülhet, hogy vannak-e túlságosan közös pontok. És ha az eredmény negatív, akkor mindent bele, szabad a szerelem.

    Boldog hétfőt, kellemes hetet mindenkinek!

     

    Monday, 28 March 2011 06:00

    Boldog Hétfőt!!!

    Written by

     

    Eljött ez a nap is. Általam az év leginkább utált napja. A nap, amikor szegény érzékeny bioritmusomat teljességgel összezavarják, kényelmes, megszokott ébredésemet feláldozzák holmi valós, de egyre inkább csak vélt energiaspórolás oltárán.Mint már bizonyára mindenkinek feltűnt igen, áttértünk a nyári időszámításra, ami egy órával korábbani keléssel jár, de hogy bármi féle haszna is legyen...hát erősen kétlem.

    Mert ugye régen, amikor ezt kitalálták, akkor állitólag elég sokat meg lehetett spórolni azzal, hogy a világossághoz jobban idomitották az óra járását, mert nem kellett annyit világítani.

    De manapság, amikor már 23 fokban is megy a légkondi, hogy nehogy véletlenül is meleg legyen nem sok értelme van.

    Ezt egyre többen be is látják, és döntenek úgy, hogy elég volt a a váltogatásból. Legutóbb például Oroszország döntött úgy, hogy elegendő egyféle időszámítás.

    Reméljük hamarosan az Európai Unió is meghozza eme bölcs döntést, és onnantól kezdve nem kell egy kora tavaszi hétfőt az átlagnál is álmosabban kezdeni.

    Mi erről a Ti véleményetek? Hogy álltok az óraátállításhoz?

     

     

     

     

    Mindenkinek kellemes fáradságmentes hétfői napot kivánok!

     

    Monday, 21 March 2011 07:00

    Boldog Hétfőt!!!

    Written by

    Végre már csillagászatilag is itt a tavasz, már csak az ilyenkor elvárható hőmérsékletnek kéne megérkeznie, és akkor teljes lehetne a kikelet felett érzett örömünk. A tavaszkezdeten kívül egy másik jeles nap is van a héten, mégpedig a víz világnapja. Tavaly e jeles nap alkalmából figyelmetekbe ajánlottuk a palackos víz története című kisfilmet, idén is valami hasonlót ajánlanék. Gyakran felmerül a kérdés, hogy hogyan is tudunk spórolni a vízfogyasztáson. Ezen a Brazilok is elgondolkodtak, és az alábbi kis videóban látható következtetésre jutottak:

    {youtube}d3u9z94K2L0{/youtube}

    Biztos én vagyok a konzervatív, de én inkább másképp próbálok meg spórolni a vízfogyasztásomon, de tudjátok mit? Győzzetek meg, hogy ez egy jó módszer, sőt szavazásra bocsátom a kérdést. Szóval szerintetek követendő példa-e a tusolás közben történő pisilés?

     

     

    Mindezzel boldog hétfőt és kellemes hetet kívánok.

    Monday, 07 March 2011 07:08

    Boldog Hétfőt!!!!!

    Written by

    Gyönyörű napsütésese hétfő reggelre ébredtünk. Igaz az ablakot kinyitva már rá is döbbenhettünk arra, hogy nem mind arany, ami fénylik, a napsütés még márciusban sem elég arra, hogy szimplán meleget biztosítson, mert a hőmérő higanyfoka még mindig erőteljesen alulról nyaldossa a 0 fokot. De ne legyünk telhetetlenek, már a napsütés is segít abban, hogy a hetünk könnyebben induljon.

    Kedves férfitársak, ne feledjük, holnap nőnap. Nőnap alkalmából mindig eszembe jut, hogy az egyenjogúság ellenére, miért nincs férfinap? Mi férfiak miért nem kaphatunk egy kitüntetett napot az évben, amikor a munkában a hölgy dolgozók meglepetéssel várnak minket, az utcán a minden nő ránk mosolyog, hazaérve feleségünk/barátnőnk apró ajándékkal vár. Arról nem is beszélve, hogy a gyerekeknek, a szerelmeseknek, az édesanyáknak, szinte mindenkinek van saját napja, kivéve a férfiaknak. Ki tudja, egyszer talán ebből az álomból is valóság lesz és mi is kapunk egy kitüntett napot.

    Addig is egy újabb jó hír a hétvégén az év első hosszú hétvégéje jön, négy nap, amikor ki lehet pihenni az elmúlt 2,5 hónap fáradalmait.

    Mindenkinek kellemes hetet, jó pihenést a hétvégén, és nem utolsó sorban Boldog Hétfőt kívánok.

    Monday, 28 February 2011 06:00

    Boldog Hétfőt!!!

    Written by

     Milyen szerencsések vagyunk,  nem elég, hogy van rengeteg éltető mezőnk, meg szántóföldünk, még a 4 órás Oscar gálát sem kell végignéznünk, amint ma felébredtünk rögtön megtudhatjuk ki nyerte az díjakat. Mostanában gyakran mondják, hogy a moziipar haldoklik, mert mindenki letölti a filmeket, ahelyett, hogy moziban megnéznék.  Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de szerintem mostanában egyszerűen nem csinálnak olyan kimagasló filmeket, amit érdemes lenne megnézni. A legtöbb film egyszerűen gagyi, nem éri meg az 1000 Ft feletti mozijegyet.

    Hagyjuk is a filmeket, foglalkozzunk inkább a hét legnagyszerűbb hírével, mégpedig azzal, hogy a mai nap a meteorológiai tél utolsó napja. Holnaptól jön a tavasz, visszatérnek a költöző madarak, elkezdenek rügyezni a fák, és egy jó darabig eltehetjük a téli ruháinkat. Már alig várom. Milyen jó lesz március elsején, kedden beleszippantani a kellemesen langyos tavaszi levegőbe... Mert annak kell lennie. Az időjárás jelentők biztos vagyok benne, hogy mellélőttek az akár -12 fokot is jósló éjszakai hőmérséklettel. Szerintem éjjel 4-5, nappal 10-12 fok várható, verőfényes napsütéssel és madárcsicsergéssel megspékelve, úgyhogy készüljetek.

    Boldog hétfőt és kellemes hetet kívánok Nektek!

     

    Page 10 of 20

    Kiemelt cikkek

    • Észak-Dunántúli borrégió - Az Etyek-Budai borvidék
        Ezen a héten fővárosunk környékére látogatunk, és a bevezetőben gyakran megidézett buborékos ital, a fröccs mellett most egy másik buborékos ital, a pezsgő is terítékre kerül. Ha pezsgőről van…
    • Tópartra... De hova?
      Bár nincsen saját tengerpartunk (ennek okait és lélektani hatását a magyar nemzetre most ne elemezgessük) , cserébe a Kárpát-medencében fekszik kis hazánk, aminek az az előnye, hogy sok vízzel és…
    • Élet a weben
      A közösségi portálok megjelenése óta mind több időt töltünk az ilyen jellegű oldalakon, életünk egyre több mozzanatát vonjuk bele és tesszük közkinccsé. Barátok, bulik, események, tanulmányok és munkahelyek mellett egyre…
    • …idővándor, a csodák ideje?
      Újabb utazás, az őszi szomorhangulat és borongósság feloldására ismét kiváló segítőt találtam. Mivel az ősz a munka ideje is – depisebbeknek ez egyenlő a  „jajaj vége a nyárnak, a pihenésnek”…
    • A pozitív gondolkodás tanulható
      Sajnos, nagyon sok emberre jellemző (a környezetemben is) a folyamatos panaszkodás. A negatív szóáradatot persze újra és újra végig kell hallgatni, a szenvedőket jól meg kell sajnálni, próbálni kell őket…
    Fityisz.com - blabla

    Please publish modules in offcanvas position.