Nyomtatás
2010. szeptember 13., hétfő 05:00

Boldog Hétfőt!!!!!

Írta:

Azt tudtátok, hogy azok a sofőrök, akik úgy gondolják, hogy gps nélkül is bárhova odatalálnak és eltévedés esetén sem kérdezik meg merre kell  menni 3000 dollárnyi üzemanyagot fogyasztanak el feleslegesen életük során? Legalábbis egy brit tanulmány szerint. Ebből az következhet, hogy simán megéri gps-szel közlekedni… Kivéve ha a gps visz el a rossz irányba. Mert bizony ez is előfordulhat. Lehet, hogy havas hegyi utakon rövidebb eljutni valahova, mint a főúton. Aztán lehet imádkozni, hogy még ezen az egy hegymeneten bírja a téli gumi a havat. És ne jöjjön szembe senki… Vagy esetleg mégis, mert ha véletlenül elakadnánk, akkor legalább valaki segít, főleg ha már kezd besötétedni, és az utolsó települést már rég elhagytuk, a következőt meg nem tudjuk hol van. Ami ilyen esetben megnyugtató lehet, hogy térerő még ott is van. Legalábbis jobb esetben. Ha meg már az sincs, akkor remélhetjük, hogy olyan helyen járunk, ahol medve sem jár.
Szóval tessék megkérdezni a járókelőket, eltévedés esetén. Egyrészt pénzt spórolunk, másrészt pedig nem kerülünk potenciálisan veszélyes helyzetbe. Úgyhogy az a kis kommunikáció nagyon megéri. Arról nem is beszélve, hogy akár új ismeretségre is szert tehetünk.

Most, hogy ismét fontos információt és talán némi tanulságot is adtam nektek, mellyel az életetek biztos gondtalanabb lehet nincs más hátra, minthogy boldog hétfőt, és kellemes hetet kívánjak nektek!

Legfrissebbek a szerzőtől: balazs

Kapcsolódó elemek