×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 64

Print this page
Wednesday, 09 June 2010 05:00

Azt ismered, amikor a nyuszika megy az kertbe...

Written by

Hazaérsz nap végén, fáradtan. Még nem jött meg a fizud, ezért nem tudtál bevásárolni, vagy megjött a fizud, de elfelejtettél bevásárolni. Benézel a hűtőbe, és szinte semmi más nincs benne csak két kiló sárgarépa. Mielőtt elmenne az életkedved, megmondjuk, miért kell ennek örülni. Hat ok arra, hogy örülj annak, hogy ha csak répa van otthon.


1. Főzhetsz belőle levestfőzeléket.
2. Süthetsz belőle tortát.
3. Készíthetsz belőle könnyű, nyári salátát.
4. Jön a foci VB. A pasik éjt nappallá téve fogják vagy a tévét vagy a monitort bámulni a meccsek, a fogadások, a fórumok, a bakivideók, a szurkolólányok, a hírek miatt. Ezt a szem nem olyan nagyon szereti. Egyél minden nap egy répát a VB ideje alatt, és a szemed hálás lesz. Holland szurkolók előnyben!
5. Jön a nyár. A lányok barnulni szeretnének ezerrel. Az elmúlt hetek nem adtak túl sok lehetőséget a napozásra, a mostani verőfény meg kicsit veszélyes 30-as faktorú naptej nélkül. A szolárium ízlés kérdése, de egészségünk érdekében nem ajánlom. Viszont, ha egész nyáron minden nap megeszel egy répát, akkor a természetes barnaságtól meg sem tudsz majd szabadulni. Sőt a VB végén meglepheted a pasidat még néhány nyuszis kiegészítőt magadra öltve... Ha nyert a csapata, akkor azért, ha nem, akkor azért...
6. Most úgyis ez a divat. Ha hozzám hasonlóan te sem szereted hordani, akkor egyél, amennyi beléd fér.

Latest from

Related items