Monday, 30 May 2011 18:40

  EZO –TÉR: Több, mint egy évszám?

  Written by Hobey

   

   

  Gondolkodtatok már azon, van-e „arculata” egy-egy évnek? Az újévi elhatározások valóban meghatározzák az elkövetkezendő esztendőt? Az év számaiban lehet misztika? Volt, hogy erős megérzésetek támadt, mi vár rátok újabb 365 napon át? Nálam működik.

  Nagyon a mélyére lehetne menni ezeknek a megfigyeléseknek, furcsa történéseknek, de nem szeretném első körben az olvasót spirituálisan sokkolni. Aki kicsit is magáénak érzi ezeket a témákat, talán már rendelkezik tapasztalatokkal.

  Szögezzük le, ez csak az én véleményem, tapasztalásom. Nem mondom, hogy egyetemes, ám tutira veszem, hogy lesznek, akik az asztalra csapnak: „Hé, ilyen nálam is volt!” Elhinned sem kell, mindössze elmesélem.

  Mindig is kicsit mélyebbről szemléltem a világot, és az életet, mint az átlag, aki rohan, eszik, dolgozik, alszik. Sokszor válaszokat kerestem, de nem kaptam. Máskor meg válasz jött, mikor még fel sem tettem a kérdést. Valami van odakint, ami többnek hat, mint a biológiai létünk. Ne utazzunk most el egy másik galaxisba, de elég csak arra gondolni, hogy a galaxis végtelen. Akkor sosincs vége? De ha meg nem az, mi van a végén? Brrr, igaz?

  És valami működteti. Mert alap esetben is nagyon félelmetes lenne azt hinnem, hogy nincs egy nagyobb kontroll, és az emberi faj tényleg kedvére garázdálkodhat bolygón innen és túl.

  Tehát legyen ez a valami szimplán Energia.

  Többen állítják, tudnak vele dolgozni, érzik, látják. Nem posztom megítélni ki kuruzsló, és ki mondd igazat. Vagy ki „bolond”, aki tényleg hiszi nem létező misztériumát.

  Évekről kezdtem írni. Megfigyeltem, kb. öt éve, hogy jön egy sugallat minden év vége felé. Afféle intuíció, belső jóslat, hogy mi vár rám a következő esztendőben. Nem úgy, hogy majd eltörik a kisujjam, vagy nyerek a sorsjeggyel, esetleg elpusztul a madárpókom. Egy globálisabb kép, hogy mi lesz a fő motívuma az évünknek. Az benne a bizarr, hogy ez idáig be is jött mind. Konkrétan volt, hogy a „Szerelem évét” dobta a gép. Jött hát több esküvő a baráti körben, baba a tesóméknál, és több hasonló, a témába vágó esemény. Jött a „Harcok éve”, amikor tudtam, minden színtéren küzdenem kell majd. Persze csak, ha fejlődni akarok. Nem muszáj, megfutamodhatok, de akkor az eredmény is várat még magára. Volt több átlagon felüli konfliktus, vita, szakmai küzdelem, és lezárás. Meg akartam vívni, és mertem konfrontálódni. Így fordulópont következett. 2011 sugallatom szerint a „Siker éve”. Nem azt kell gondolni, hogy január 1-től minden e szerint működik. Csak, hogy nagy eseményeiben, fő vonulatában ez a meghatározó. Idén is voltak még harcok, lesznek is. De ezeket várhatóan nagyobb siker koronázza, ha képes vagyok döntéseket hozni, merni, és tenni.

  Azt mondom, kinyílnak a kapuk, az energiák jönnek-mennek. Aki képes meglovagolni őket, hisz önmagában, az tapasztalja, hogy működik! Sőt! Legvidámabb számomra, mikor ezek az „energia-csomópont emberek” a környezetüket is magukkal ragadják. Annyira élik az egészet, belső motorjuk hajtja őket, hogy áramlatukba bekerülnek azok, akik fogékonyak erre, akikben ott a lehetőség, csak kell egy kezdő löket. Több ismerős jelezte felém már, hogy bizony, ez a 2011 most elég különleges. Ott rejlik mindenhol a lehetőség, és ha megvívtad a harcaid korábban, akkor jó eséllyel hozol olyan döntést, amitől a lehetőségből megvalósulás lesz!

  Álmok? Elérhetetlenek! Dehogy! Csupán még megvalósulatlan célok. Ám kell egy döntés! Az, hogy bármi is van, bármit is gondolnak mások, te ezt az álmot akarod! Képes vagy elérni, és hajlandó vagy dolgozni érte. A célokhoz terv kell. Lebontani lépésekre, az oda vezető utat. Kész a terv? Első lépést tedd meg… Na, és itt aztán beindul minden. Néha hihetetlenül egyszerű a megoldás, és karnyújtásnyira van az álmod! Nem az maga volt távoli, hanem az elméd nem állt készen, hogy meglássa, és megtegye!

  Mitől működik? Én sem tudom! Érdemes azért szétnézned! Figyeld a szerinted „sikeres” embereket! Szerencsések? Az meg megint mit takar? Talán csak másképp gondolkodnak. Mernek másként gondolkodni!

  Önbeteljesítő jóslat? Azt gondolom, pl. a „Szerelem éve” és emiatt főként ezeket a jeleket veszem majd a külvilágból. Lehet. Tök mindegy! Működik!

  Összegezve ezt a hirtelen mélyrepülést az ezotérbe… 2011-ben jó dolgokra számíthatsz. Persze ehhez tenned kell! Úgyhogy irigykedés helyett dönts, mártírkodás helyett küzdj, és ne ijedj meg, ha megvalósul az álmod! Élvezd ki! Ne légy öntelt! Tűzz ki egy újabb célt, és mutasd meg, hogy képes vagy rá újra, meg újra….

   

  More in this category: « Szurkoljunk! Mosolykampány »

  Kiemelt cikkek

  • Észak-Dunántúli borrégió - Az Etyek-Budai borvidék
     Ezen a héten fővárosunk környékére látogatunk, és a bevezetőben gyakran megidézett buborékos ital, a fröccs mellett most egy másik buborékos ital, a pezsgő is terítékre kerül. Ha pezsgőről van…
  • Tópartra... De hova?
   Bár nincsen saját tengerpartunk (ennek okait és lélektani hatását a magyar nemzetre most ne elemezgessük) , cserébe a Kárpát-medencében fekszik kis hazánk, aminek az az előnye, hogy sok vízzel és…
  • Élet a weben
   A közösségi portálok megjelenése óta mind több időt töltünk az ilyen jellegű oldalakon, életünk egyre több mozzanatát vonjuk bele és tesszük közkinccsé. Barátok, bulik, események, tanulmányok és munkahelyek mellett egyre…
  • …idővándor, a csodák ideje?
   Újabb utazás, az őszi szomorhangulat és borongósság feloldására ismét kiváló segítőt találtam. Mivel az ősz a munka ideje is – depisebbeknek ez egyenlő a  „jajaj vége a nyárnak, a pihenésnek”…
  • A pozitív gondolkodás tanulható
   Sajnos, nagyon sok emberre jellemző (a környezetemben is) a folyamatos panaszkodás. A negatív szóáradatot persze újra és újra végig kell hallgatni, a szenvedőket jól meg kell sajnálni, próbálni kell őket…
  Fityisz.com - blabla

  Please publish modules in offcanvas position.