Videó

A Hét 7enéje
Butthole Surfers - Pepper

Az 1981-ben alakult vicces nevű amerikai rockbanda 1996-os "Electriclarryland" c. leme- zén található ez a dal, mely egyben mindenkori legsikere- sebb kislemezük is és amely eheti zenénk. - by adeeboy

Még több videó

Hirdetések

Hirdetés

Utolsó kommentek

Fityisz.com - BetekintŐ

2013. március 01. péntek, 08:09

Utazás kiállítás 2013

Írta: Melinda

 

Itt a tavasz! Mármint elméletben. Őseink hittek benne, hogy különböző fortélyokkal, esőtánccal, áldozatok bemutatásával hatással tudnak lenni az időjárás alakulására. Van valakinek valami használható ötlete? Ne tartsátok magatokban! Tavaszt akarunk. De gyorsan!

Addig is, amíg a jó idő a szikrázó napsütéssel megérkezik, íme, egy igazán vidító program a hétvégére.

 
2011. szeptember 27. kedd, 04:19

Come fly with me

Írta: Ladybird

Felgyorsult, modern világunkban mindinkább hangsúlyos szerepet kap a repülés és annak különös miliője életünkben. Szinte már mindenkinek van, közvetlenül vagy közvetve, valamilyen tapasztalata és kialakult véleménye a repülőtársaságokról. Ebből a szemszögből azonban még egyet sem láttunk.

2011. június 14. kedd, 06:00

Úti cél: Salzburgi Alpok

Írta: Ladybird

 

 

Úti célom ezúttal a Salzburg melletti kis falu, Pfarrwerfen volt, mely a Tennengebirge nyaralók és kirándulók által oly kedvelt övezetében fekszik. Mint egy meseváros, egy tündérálom. Én csak ámultam és bámultam, hogy ilyen tényleg létezik, ráadásul itt a szomszédban.

2010. szeptember 08. szerda, 22:01

Úti cél: Hamburg!

Írta: Ladybird

Hol is kezdjem… Annyi élmény és újdonság kavarog most bennem. Tele vagyok emlékekkel, bánattal és örömmel. Hamburg nagyváros, és mégis valahogy olyan hangulata van, mintha vidéken járnánk. Még a központ is szellős, tele parkkal, és javarészt új épületekkel. Sajnos az igazi régi épületek hiányoznak a látképből, mivel a II. világháború során többször is komoly bombatámadás érte a várost. Viszont Hamburg most él, virul és fejlődik.

Programajánló